Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » mě perníček nikdo loupat nebude
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
elanius
Stálý Člen

Karma uživatele elanius - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

...nemam slov, preco vlastne pestujes? Nechapem, proste nepochopim ako si tie rastliny mohol zapalit...I'm out of my element...

Old Post 10-09-2006 v 22:33 PM
elanius je offline   Profil uživatele elanius   Find more posts by elanius   Foto galerie člena elanius   Click here to Send elanius a Private Message   Add elanius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Karma uživatele hary - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

děkuji všem za kladné i nekladné názory a karmy tak vám zodpovím pár vašich nejčastějších otázek
1 mast-dvakrát jsem jí dělal jednou se skazila podruhé jsem se osypal jak svin dále neznám nikoho kdo by jí potřeboval samo mohl jsem se zeptat trochu sobec ale nemám na tohle čas tím myslím vyrobu
2 mléko děkuji nechci jedna zkušenost skončil jsem na JIP ale je pravda že pár lidí z mého okolí by měla zájem ale jsou to lidi co pro mě nikdy nic neudělali takže smůla O5 sobec
3 na kompost jsem je dát mohl ale ty koštata co mi to kradli by to vzali i z kompostu takže to by nešlo

a ted k těm modřejším radám vykopat přesadit hm pane hodinář už jste přesazoval takle velkou kytku asi né já 3x 2x chcípla 1x se sekla na 4týdny vše co bylo 20cm od vršku dolu opadalu takže z toho bylo nechtné koště takže to pro mě nemělo smysl..

postříkat chemickou sločeninou by bylo možná řešení ale zdraví člověka i když kurvy nechutné za to nestojí a na nikoho jsem si tam počkat nemohl je to přez 80km vzdálené a na to není čas i když bych si byl alespon na 100% jist tím kdo to je ale to se za pár dní stejně dozvím a ta 80km vzdálenost byla také hlavním důvodem to spálit vážně jsem neměl chut to nikam vozit a něco stím dělat

Naposledy upravil hary 11-09-2006 v 09:03 AM

Old Post 10-09-2006 v 23:44 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kulo4
Stálý Člen

Karma uživatele kulo4 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

ja by som si pre ne kludne dosiel ...nechce sa mi verit ze si sa vyzuril na svojich rastlinach a ne na tom jebovy co ti ich obtrhaval.to jeho by som asi upalil....a pohnojil snim tie rastlini...ale nastasie ja nejsom ty

Old Post 11-09-2006 v 00:33 AM
kulo4 je offline   Profil uživatele kulo4   Find more posts by kulo4   Foto galerie člena kulo4   Click here to Send kulo4 a Private Message   Add kulo4 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

hary je proste hary jde svou vlastni cestou podle me je jeho vec co s kytkama udela (nehlede k tomu ze vsichni delame to samy akorat jinak a trochu pozdeji) lepsi se toho zbavit nez stim mit starosti pripadne problemy pokud je treba zlodejum min jak 18 a sou uplne blby....

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 11-09-2006 v 07:58 AM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

hary: Naprosto chápu, to bylo asi tohle, co? - http://grower.cz/forum/showthread.p...threadid=25583. Mno a když víš, kdo to byl, chystáš nějakou trestnou výpravu ala oko za oko, zub za zub?

Old Post 11-09-2006 v 11:51 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

To mne nasralo!!!
Klaním se k variantě 2!!! S (/) a teroristama se nevyjednává!!!!!!!!!! V těchto případech jednoznačně upřednostňuju fyzickou sílu (a mám jí dost!!!)
Postřik silným výluhem bobulí Atropa bella-donna nebo Amanita phalloides. Játra nejátra!!!

Naposledy upravil 11-09-2006 v 22:37 PM

Old Post 11-09-2006 v 14:31 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirico
Stálý Člen

Karma uživatele mirico - 49% PěstitelskáKarma uživatele mirico - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

viete co si myslim ze proti corkam nieje zbran iba mala obrana jednoducho to nejde si myslim ze to bola jedina moznost co spravil hary aj ja neviem ci dopestujem moznoze mi to pride niekto cmajznut a to ze ti kradli nedozretu urodu tak to mi vychadza iba na hlupich ludi alebo deti ...normalny zlodej co vie nieco a ganie by si pockal ....jednoducho clovek musi mat na to stastie aby nieco na konci mal ....ja teras to stastie potrebujem ..sam neviem ci mi niekto nechodi mrkat na kvetinky ..cia

Old Post 11-09-2006 v 15:53 PM
mirico je offline   Profil uživatele mirico   Find more posts by mirico   Foto galerie člena mirico   Click here to Send mirico a Private Message   Add mirico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zaya.cz
Stálý Člen

Karma uživatele zaya.cz - 72% PěstitelskáKarma uživatele zaya.cz - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

mirico:normalni zlodej to zni blbe (ale chapu jak to myslis a mas pravdu)

hary:uprimnou soustrast

Old Post 11-09-2006 v 18:54 PM
zaya.cz je offline   Profil uživatele zaya.cz   Find more posts by zaya.cz   Foto galerie člena zaya.cz   Click here to Send zaya.cz a Private Message   Add zaya.cz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Rappa jo bylo to ono ted o víkend se dozvím kdo to byl a co bude následovat to si zatím nechám pro sebe ale pak vám jsem hodím fotky

Old Post 12-09-2006 v 12:50 PM
hary je offline   Profil uživatele hary   Find more posts by hary   Foto galerie člena hary   Click here to Send hary a Private Message   Add hary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

podle čeho se prosim tě dozvíš kdo to byl, jestli se můžu zeptat?

Old Post 12-09-2006 v 12:57 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hary
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

peníze rozvážou lidem jazyk vím že jich bylo víc a mám podezření na jednoho "kamaráda" tak za nějakou finační hotovost ho ty ostatní rádi prásknou protože on je tam musel dovést

Old Post 12-09-2006 v 13:15 PM
Salieri
Stálý Člen

Karma uživatele Salieri - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

to neni možne take kytičky a ty to pališ to neni normalni skus priste stoho opravdu neco udelat je toho škoda

Old Post 12-09-2006 v 21:00 PM
Salieri je offline   Profil uživatele Salieri   Find more posts by Salieri   Foto galerie člena Salieri     Add Salieri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
indicky-konopi
Stálý Člen

Karma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% PěstitelskáKarma uživatele indicky-konopi - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

saileri: příště to snad žadnej zmrd už nečorne woe

Old Post 12-09-2006 v 21:06 PM
indicky-konopi je offline   Profil uživatele indicky-konopi   Find more posts by indicky-konopi   Foto galerie člena indicky-konopi   Click here to Send indicky-konopi a Private Message   Add indicky-konopi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
brambora
Stálý Člen

Karma uživatele brambora - 95% PěstitelskáKarma uživatele brambora - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

ty si to spalil? jezisi paneboze na nebesich ty si se fakt zblaznil

4x Love Potion #1, 70w, sklizeno

Bramborova BÍLÁ Rodina

Old Post 03-10-2006 v 01:06 AM
brambora je offline   Profil uživatele brambora   Find more posts by brambora   Foto galerie člena brambora   Click here to Send brambora a Private Message   Add brambora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4mf3t4min
Stálý Člen

Karma uživatele 4mf3t4min - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Hodinář myslíš že něco takovího existuje? aby to pak zase ty kytky nezabilo.

Old Post 03-10-2006 v 14:57 PM
4mf3t4min je offline   Profil uživatele 4mf3t4min   Find more posts by 4mf3t4min   Foto galerie člena 4mf3t4min   Click here to Send 4mf3t4min a Private Message   Add 4mf3t4min to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4mf3t4min
Stálý Člen

Karma uživatele 4mf3t4min - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Hodinář ja nemyslel jedy! ja myslel třeba nejakou chemku po který by se vždycky poblil kdyby si dal prda hh nebo neco takoviho.

Old Post 04-10-2006 v 11:41 AM
4mf3t4min je offline   Profil uživatele 4mf3t4min   Find more posts by 4mf3t4min   Foto galerie člena 4mf3t4min   Click here to Send 4mf3t4min a Private Message   Add 4mf3t4min to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás