Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Good kytízzz hary......................,ale prosim tě proč si zase pokosil to mendo?Si nebyl zvedavej na konečnou fázi květu.?Na tu krásu.
Kdy plánuješ kosit toho šamanka.
nu ja vidim to mendo,tak na konec rijna......................ty si hovadak................chudák kytičky všechno odse.ou!!!
Foliák máš pěkný, musím pochválit za siťky, ale absolutně si nezvládl světlo! Co třeba nějaká manikura listů??? Mrkni jakou máš dole tmu! Přímotop doporučuju! Teplo urychlí fotosyntézu, ale co je hlavní, že budeš mít velmi suchý vzduch! Jinak v tomto prostředí to nech oproti indooru lehce přezrát! Přeju zdar
ČEZ tma dole mi je fuck tam stejně nic není vše jsem oholil jinak přímotop asi nebude potřeba spíš by byl k ničemu když jsem foliák rozřezal kvůli plísni která mi stejně dáva zabrat shamana mi sežrala ze čtvrtky balladonu uplně celou jen sage a apollo jsou ok ale ještě měsíc potřebují tak uvdím tady jsou nějaké fota pokoseného shamana
jinak se omlouvám za kvalitu pokosen byl v noci kvůli sousedům tak jsem nemohl ani nafotit plísen jinak fotky zbylích kytek dodám
takže ted si představíme zbytek tedy to co zněj zbylo poněvač balladona a g13BWxBW a bela ciao byly sežrány za živa plísní viz fota a pak to co ještě pojede do konce října to je sage a apllo11 které bych řekl že za týden bude už mega zralé
Co SAGE????? jak sa ma kedy si to skosil???? Ake su ucinky????
uvazujem o nom na buduci rok na out.... keby bolo pocasie taq moze byt von do konca 10 mesiaca..... stihlo by to dovtedy... ??????
K+