Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Poprvý k objednaný NL/shiva poslali bonus 10ks shiva - nl/s bych si schutí někdy zopakoval - velmi lahodná, silná a velkej výnos, ze shivy sem měl jen samce.
Podruhý k Early Misty poslali bonus 10ks skunk special - EM byla naprd, ale ten bonus byl moc dobrej.
Nabídku slev mailem posílaj celkem pravidelně...
Já sem si objednal přes www.eastseeds.com white widow za 18euro,ale schválně sem jim poslal 20euro a čekal jsem jestli zbytek pošlou zpět nebo co?Tak mě kolem 14dnů, byly totiž Vánoční prázdniny takže poštačka nikde,a za ty 2eura mě došli 4ks bonus od The sativa seedbank je tam napsaný že je to Sweet Sativa Special ,ale ještě sem otom neslyšel.Ingy
objednaval sem ze seedboutique 2 modely venkovky . dorazil mi jeden out a shiva skunk(kterej sem nechtel) ale zato sem dostal bonus durban poison X skunk 1 by Sam the Skunkman . ale z toho boutiqu mi tech seminek moc nevyklicilo, takze nemam zrovna moc dobrou zkusenost
Na seedboutique ti ke trem balickum bonus urcite daji. Dali mi bonus i ke dvema balikum po 4 semenech, asi 50€ dohromady - par € bylo navic, aby se to zaokrouhlilo a nebyly mince, mozna ze i proto daji bonus, kdo vi
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so