Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...si nedělej prdel woe! Asi když dostanu řizky s píďalkama, tak je mám asi vyhodit ne, sakra bubiku...uvažuj třeba tak, že se mohli do skřině kliďo dostat ze záhradky, máš-li skříň třeba ve sklepě...
Naposledy upravil indicky-konopi 11-09-2006 v 10:02 AM
hehehehe bacha na krtky
Jina k veci...ja mam pidalky na kytkach kazdej rok vzdycky v prubehu srpna udelaj brutalni utok v ponekud vlhcim obdobi a jakmile se zlepsi pocasko a min chcije...dou do sracek...take se mozna vylihnou nebo je neco sezere-toto otazka, ale nikdy to nebyl takovej problem abych to musel aktivne resit, palice co ja vim nezerou a stejne tam v dobe palic uz pidalky nikdy nemam...
Jinak se tento rok vyskyt omezil mozna i po pouziti bio abwehru od Bcuzzu...ale uplne nejlepsi zpusob ochrany je jako u jadrovin a peckovin lepovi paaas na stonek od biocont laborytory, akorat ho pozdeji doporucuji kontrolovat/subdat aby stonek pod nim nezacal zahnivat
jinak jeste velke diky bubikovi, do tedka jsem premyslel jestli to jsou pidalky nabo kurva sviluchy-ale pavucinky tam nebyli a trasnenky delaj cary....jenze jsem nechtel verit tomu, ze jsou to tydle svine, ci ze jsou tak nenazrane a taky sem je tam nikdy neobjecvil jako housenky....akorat v me 14 denni nepritomnosti udelali nalet a pak byli pryc
Takže: za prvé, moje píďalky si s oblibou pochutnávají jak na listech tak na čerstvých květech, takže bacha na ně, žerou fakt i květy, za druhé pak celá kytka smrdí jejich hovnama a tím jak nakousnou list nebo květ, napustí do toho trávící štˇávy. Nejlepší obrana je je prostě posbírat, nejsou zas tak neviditelny, aby to nešlo, pokud je teda nemáš na všech 100 kytkách, bývají hlavně zespodu listů a je to nejúčinnější a eko řešení. Smrt píďalkám.
Mno ja sem je mel jen na jedne kytce, ony vetsinou zustavaj na rostline, kde motyl naklade vajicka, proc by taky lezli nekam jinam, kdyz tam maji zradla dostatek, proste sem je posbiral za par minut a uz se zadny nevobjevily.
jak uz jsem psal ohledne lepoveho pasu od biocont laboratory, tak jste me asi nepochopili...pidalky lezou po zemi pres stromek na vrchol kyktyk...kdyz je vyzbiras a pak tam das ten lepovej pas, tak uz tam znovi nenalezou ...
dost z vas tu pise ze palice nezeru ale to neni pravda.ja som si ich nasiel na palicach blueberry a obzrali mi z nich vsetky pestiky svine jedny.ked nechcete striekat chemiu na sisky tak musite pravidelne k rastlinke chodit a zbierat.
...kamo jestli mas pidalky pod lampou tak je to fakt HC...to bys tam moh vobjevit treba i krtka...
No to neni prdel ja sem je tam mel na klonech ted , malem sem si hlavu ukroutil kde se tam vzali , koukam ze mam ožrany listy , ale nevidel sem od čeho , tak sem chvili pozoroval a jak se v zeleni neco pohnulo mel sem jasno , takové male svině , no nejdriv sem to striknul řepkovim olejem s , kurna jak se to jmenuje , doplnim , no a stejne sem je musel za dva dny ručne vyzbirat , klon po klonu , no jeste ze sem to nemel plny hehe , nejaky fota jak vypadaj