Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím všechny pěstitele...zajmalo by mě jak přesně se ředí BIOTON na lahvičce sem se dočet že se tam přidává jar a ředí se to jako postřik,jsem z toho nakej zmatenej...¨děkuju za odpověd
Původní příspěvek od PavelS16 zdravím všechny pěstitele...zajmalo by mě jak přesně se ředí BIOTON na lahvičce sem se dočet že se tam přidává jar a ředí se to jako postřik,jsem z toho nakej zmatenej...¨děkuju za odpověd
Kua ty naděláš s tou plísní stonku, pár vteřin hledání:
Tak sem to spojil dohromady , ten jar se tam dává jako smáčedlo , stejne jako třeba u Bioolu , jen par kapek , viz
"Důležité!!!
Přípravek musí nutně plodinu smáčet (netvoří se kapičky, ale musí se rozpít!). Proto přidáváme tenzidy (smáčedla), např. Citowett, Agral 90, Velvet, mazlavé mýdlo, vyhovují i běžné prostředky na mytí nádobí v množství 0,01 až 0,1 % dle charakteru plodiny, tj. 1 až 10 ml na 10 litrů postřiku (Pozor!!! Na 1 litr postřiku vystačí jen několik kapek smáčedla). Pro tzv. "mastné" rostliny (postřik z nich snáze stéká, např. brukvovitá zelenina aj.) je vhodnější vyšší dávka smáčedla."
Kua moje Herijuana chytla taky plisen stonku Včera ještě krásně zdravá a dnes stonek na dvou místech zlomenej Mám jí na balkoně s dalšíma kytkama, mám jí úplně odstranit nebo nějak léčit? Jedno ložisko plísně je cca 20cm nad zemí a stonek se v tomhle místě láme... nerad bych o ni přišel
Hm,přesně tak,ještě bych ošetřil ty postižený místa,po odtržení peroxidem,nebo Biolem,jak bylo řečeno nahoře.Já osobně bojuji také s plízní jak na stonku tak na květech a válku touto taktikou zatím vyhrávám a kytka má čas na dokvetení...
aejk mam uplne to same jako ty. A radeji jsem je presadil na pudu pod okno a kazdej den ze ctyr rostlin ustipnu tak dve, tri palicky a kytky dozravaj v pohode, takze je ustipni a udelej si hasik a zbytek nechat pekne dozrat... hlavne to hlidat
Dneska jsem to sklidil. Výhled na další dny vypadá nedobře.
Podle barev blizen a trichomů byl ten pravý čas. Větvičky už visí na šňůrách na půdě. Foto dodám později.
Taky se mi objevila před 14 dny plíseň na stonku. Seškrábal jsem ji a pomocí tamponu do uší jsem poraněné místo potřel roztokem hypermanganu (KMnO4 - manganistan draselný). Minulý týden jsem aplikoval znovu a zatím to vypadá, že zabralo