Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No velký pole to nebylo,jen 5 kytek,ale měl jsem to moc blízko jejich přistávací plochy,a proto když vzlítávali,tak byly jen několik metrů nad kytkama,a byly ve velkejch 60ti litrovejch květníkách,taky mě tam možná viděli jít,ale to je blbost.hlavně jsem je měl jakoby v takovejch pařníkách z folie,tak proto to bylo dost nápadný,ale jen ze zhora,proto mě napadl ten vrtulník
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
no na takovym místě že se to z vejšky nedalo přehlídnout,a hlavně možná se tam šli mrknout když to z vrtulníku viděli,kytky nebyly zrovna nejmenší
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
MANGO MAN chci ti jen rici ze az do konce tveho zivota kdykoliv si te policije proveri tak jim tam vibehne obor tve trstne cinosti a to proste a jasne DROGY to znamena ze ti pri podrobnejsi kontrole trebe pri patrani po pachatelich buhvi ceho moho prohledavat treba kapsi u kalhot nebo prosmejdit auto JSI CVOK POKUD TO PESTUJES U PLOTU POLICEJNIHO LETISTE A NEJSI SNIMA DOHODNUTEJ VIVA BERDYCH
ty si cvok,to jsem měl za nima jít a zeptat se jestli to můžu u jejich plotu pěstovat jo,čéče ty už to nehul
no přesně takhle to probíhalo,kytky vytrhi s kořenama,pak kořen usekli,a protože to nemělo ani palice,tak vzali list,a dali do do pytlíku,že prej to půjde na expertýzu,no a kytky hodili do kufru,a odvezli si je,pak se mnou sepsali prohlášení že nejsou moje,že jsem je pouze našel když jsem šel kolem,takhle to dopadlo,při expertýze to musej(ten list) usušit,a pak nějak zjistit kolik %THC,CBD,CBN to obsahuje,ale kolik to mělo se už nedozvím,protože to jako nebylo moje,tak mě neinformovali,spíš by mě zajímalo čím dělaj rozbory těch látek,to že se to musí usušit,je jasný,protože čerstvý to obsahuje jen kyselinu THC,což omamná není,stává se omamnou při sušení kdy se kyselina THC mění na THC psychoaktivní látku,takže tak
Původní příspěvek od MangoMan čerstvý to obsahuje jen kyselinu THC,což omamná není,stává se omamnou při sušení kdy se kyselina THC mění na THC psychoaktivní látku,takže tak
To jsou mi novinky. Doporučuju udělat mlíko z neusušenejch listů a uvidíš tu psychoaktivitu, sušit se to fakt nemusí
Exceptional:kyselina THC se vařením,nebo alespon určitou teplotou přemění na THC psychaktivní látku,to nevíš?Expertýza se neprovádí tím že začnou ten jeden list vařit jako bhang Jinak jsem nepsal že se z nesušenejch listů nedá vařit,ale pokud jsou usušený,tak se proces vaření urychlí,a místo třeba 4,nebo 5ti odin můžeš vařit 1,nebo 2hodiny,tak to neřeš,nemá to cenu-záleží na dosti faktorech jako: odrůda,v čem vaříš,kolik toho je,atd...nebudu to tady rozvádět,sem to nepatří
Hawke:no to jsem chtěl,nervy ve mě vřeli jak v papináku,ale nemůžu risknout že půjdu do basy za napadení veřejného činitele,a ještě by se profláklo,že kytky byly moje,tak bych byl v base o delší dobu za výrobu omamných a psychotropních látek,navíc jsem měl kytky na zahradě,a kdo by je sklidil?no zase voni,to by bylo kua blbý přijít kvůli 5ti kytkám do basy,a přijít o ten zbytek na zahradě,to mi za to nestálo,ale taky bych je nejraději