Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » out - co mi muzou policajti. kdyz mne chytnou u policka?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
MangoMan
Stálý Člen

Karma uživatele MangoMan - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

No velký pole to nebylo,jen 5 kytek,ale měl jsem to moc blízko jejich přistávací plochy,a proto když vzlítávali,tak byly jen několik metrů nad kytkama,a byly ve velkejch 60ti litrovejch květníkách,taky mě tam možná viděli jít,ale to je blbost.hlavně jsem je měl jakoby v takovejch pařníkách z folie,tak proto to bylo dost nápadný,ale jen ze zhora,proto mě napadl ten vrtulník

Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...

Old Post 08-12-2006 v 17:54 PM
MangoMan je offline   Profil uživatele MangoMan   Find more posts by MangoMan   Foto galerie člena MangoMan   Click here to Send MangoMan a Private Message   Add MangoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

no na takovym místě že se to z vejšky nedalo přehlídnout,a hlavně možná se tam šli mrknout když to z vrtulníku viděli,kytky nebyly zrovna nejmenší

Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...

Old Post 09-12-2006 v 09:10 AM
MangoMan je offline   Profil uživatele MangoMan   Find more posts by MangoMan   Foto galerie člena MangoMan   Click here to Send MangoMan a Private Message   Add MangoMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ineken
Stálý Člen

Karma uživatele ineken - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

MANGO MAN chci ti jen rici ze az do konce tveho zivota kdykoliv si te policije proveri tak jim tam vibehne obor tve trstne cinosti a to proste a jasne DROGY to znamena ze ti pri podrobnejsi kontrole trebe pri patrani po pachatelich buhvi ceho moho prohledavat treba kapsi u kalhot nebo prosmejdit auto JSI CVOK POKUD TO PESTUJES U PLOTU POLICEJNIHO LETISTE A NEJSI SNIMA DOHODNUTEJ VIVA BERDYCH

Old Post 28-01-2007 v 17:16 PM
ineken je offline   Profil uživatele ineken   Find more posts by ineken   Foto galerie člena ineken   Click here to Send ineken a Private Message   Add ineken to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

ty si cvok,to jsem měl za nima jít a zeptat se jestli to můžu u jejich plotu pěstovat jo,čéče ty už to nehul

Old Post 28-01-2007 v 17:21 PM
ineken
Stálý Člen

Karma uživatele ineken - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

dyt ty bys moh se klido zeptat ale ofic by to asi neslo

Old Post 28-01-2007 v 18:08 PM
ineken je offline   Profil uživatele ineken   Find more posts by ineken   Foto galerie člena ineken   Click here to Send ineken a Private Message   Add ineken to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuči
Stálý Člen

Karma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% PěstitelskáKarma uživatele Kuči - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

páni policajti dovolite mi tady za pltoem par mensich kytisek?

hm ale jiste bezevseho

K míru nevede žádná cesta, mír je cesta.

Old Post 30-01-2007 v 08:41 AM
Kuči je offline   Profil uživatele Kuči   Find more posts by Kuči   Foto galerie člena Kuči   Click here to Send Kuči a Private Message   Add Kuči to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hawke
Stálý Člen

Karma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

2 MangoMan: a jakym způsobem probíhalo konfiskování???? To to normálně vyškubaly aj s kořenama a naházeli na zadní sedadlo bengakárky???

Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich

!!! GardenGrow 2008 !!! - Nejvhodnější stát na pěstění - Násilí = SHIT! - Účinnost ganjové masti - Kouřit či nekouřit ?

Old Post 04-02-2007 v 10:56 AM
Hawke je offline   Profil uživatele Hawke   Find more posts by Hawke   Foto galerie člena Hawke   Click here to Send Hawke a Private Message   Add Hawke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

no přesně takhle to probíhalo,kytky vytrhi s kořenama,pak kořen usekli,a protože to nemělo ani palice,tak vzali list,a dali do do pytlíku,že prej to půjde na expertýzu,no a kytky hodili do kufru,a odvezli si je,pak se mnou sepsali prohlášení že nejsou moje,že jsem je pouze našel když jsem šel kolem,takhle to dopadlo,při expertýze to musej(ten list) usušit,a pak nějak zjistit kolik %THC,CBD,CBN to obsahuje,ale kolik to mělo se už nedozvím,protože to jako nebylo moje,tak mě neinformovali,spíš by mě zajímalo čím dělaj rozbory těch látek,to že se to musí usušit,je jasný,protože čerstvý to obsahuje jen kyselinu THC,což omamná není,stává se omamnou při sušení kdy se kyselina THC mění na THC psychoaktivní látku,takže tak

Old Post 04-02-2007 v 19:40 PM
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od MangoMan
čerstvý to obsahuje jen kyselinu THC,což omamná není,stává se omamnou při sušení kdy se kyselina THC mění na THC psychoaktivní látku,takže tak

To jsou mi novinky. Doporučuju udělat mlíko z neusušenejch listů a uvidíš tu psychoaktivitu, sušit se to fakt nemusí

Old Post 05-02-2007 v 11:36 AM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hawke
Stálý Člen

Karma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

to MangoMan: ty vole, tak to je docela nášup!!! Vidět švestky jak mi škubou kytí tak asi popadnu nejbližší klacek...ZJEBOVÉ!!!

Jan Werich

!!! GardenGrow 2008 !!! - Nejvhodnější stát na pěstění - Násilí = SHIT! - Účinnost ganjové masti - Kouřit či nekouřit ?

Old Post 07-02-2007 v 07:23 AM
Hawke je offline   Profil uživatele Hawke   Find more posts by Hawke   Foto galerie člena Hawke   Click here to Send Hawke a Private Message   Add Hawke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangoMan
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

Exceptional:kyselina THC se vařením,nebo alespon určitou teplotou přemění na THC psychaktivní látku,to nevíš?Expertýza se neprovádí tím že začnou ten jeden list vařit jako bhang Jinak jsem nepsal že se z nesušenejch listů nedá vařit,ale pokud jsou usušený,tak se proces vaření urychlí,a místo třeba 4,nebo 5ti odin můžeš vařit 1,nebo 2hodiny,tak to neřeš,nemá to cenu-záleží na dosti faktorech jako: odrůda,v čem vaříš,kolik toho je,atd...nebudu to tady rozvádět,sem to nepatří

Hawke:no to jsem chtěl,nervy ve mě vřeli jak v papináku,ale nemůžu risknout že půjdu do basy za napadení veřejného činitele,a ještě by se profláklo,že kytky byly moje,tak bych byl v base o delší dobu za výrobu omamných a psychotropních látek,navíc jsem měl kytky na zahradě,a kdo by je sklidil?no zase voni,to by bylo kua blbý přijít kvůli 5ti kytkám do basy,a přijít o ten zbytek na zahradě,to mi za to nestálo,ale taky bych je nejraději

Old Post 07-02-2007 v 09:19 AM
Exceptional
Stálý Člen

Karma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% PěstitelskáKarma uživatele Exceptional - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

a je pryč

Old Post 08-02-2007 v 20:21 PM
Exceptional je offline   Profil uživatele Exceptional   Find more posts by Exceptional   Foto galerie člena Exceptional   Click here to Send Exceptional a Private Message   Add Exceptional to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hawke
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

copak se mu stalo?????

Jan Werich

Old Post 09-02-2007 v 14:12 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
03-03-2010 - Co mi udělají policajti, když mě chytnou zhuleného??? - 74 odpovědí
29-05-2004 - Co rict kdyz me chytne policie..? - 51 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás