Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
[QUOTE]Původní příspěvek od bubik ...kamo to teda vypada fakt bidne...hnojkou to nebude, pac by se to aspon trochu muselo objevit na tech modelech, co mas okolo...prelejt venkovku je temer nemozny - tudis mimo diskuzi...na zviratka to taky nevypada, takze plisen..konec koncu - vono to tak i vypada...heh...zkus ostrihat vsechny ty hnedy listy a postrikej to Kuprikolem v koncentraci 10 g/l...jestli ti ty okolni modely uz kvetou, tak je tim moc nezaser...
to je podle me asi jediny, co s tim muzes udelat..
at ti to jede... [/QUOTE No ja bych řekl že spíš nějaký hlodavec.. prevenci na plisně dostaly a když jsem jednu vytrhl,tak puda pod ní byla totalně sucha,tak nevím kámo ty dvě už jsou ko,nezachranim,ale kyt. ještě zaliju previcurem a střiknu kuprikolem.. a co když je to nějaký hraboš?Co s ním??
Ne ne,byly venku od počátku,ale jednu jsem už vytrhl,byla uplně death.. Ta druha během tydne uplně hotova, možná nějaky hraboš,ale kytka se kyvala jako by uhnila,ale substrat uplně suchej,nevim co to je,ale doufam,že mi to nepojebe další kyt..
žadnou chemku do toho ted neper, skus jednu vytrhnout a skoukni kořeny ale dukladně včetně větví, vypadá to jako by to někdo zalil nějakým hnusem, a nebo kdyby to koreny uz vubec nemelo
u mna to vyzeralo podobne. tiez som nevedel cim to bolo. na tvojej fotle vyzeraju presne tak isto ako moje. kedze som siel drip tak to nemohol byt hlodavec. takze bud zle PH alebo plesen