Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to tak trochu mimo, ale jsem registrován krátce, tak se omlouvám. Po registraci se mi u příspěvků zobrazuje volba "ignorovat tohoto uživatele" k čemu je to ? Já nikoho ignorovat nechci ! Nebo to mám celý ignorovat ?
Co když na to kliknu nechtěně ?
Hledal jsem ve FAQu leč marně.
Kdo vysvětlí, má můj dík. Jinak za možnost smazání vlastní blbiny se přimlouvám, to se asi může stát.
to Avitas:
Jsem tu taky krátce, ale přesto bych se pokusil odpovědět:Pokud by ti někdo silně nevyhovoval svými příspěvky či názory, tak použiješ toto "tlačítko". Jinak nahoře vlevo je Kill File - zrušit ignorování příspěvků a to by mělo napravit tvé případné ukliknutí. Tak to je snad vše.
to Deu:
Děkuji za karmu .
Taky se přimlouvám za možnost mazat svoje příspěvky a nápad s karmou pro příspěvek-v podstatě hlasovaní se mi zdá výborný. Ještě by nový člen po registraci dejme tomu nemohl přispívat(ptát se) určitý časový limit co by ho možná přinutilo naučit se hledat(mluvím z vlastní zkušenosti).