Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja se teda staram az moc a uz par let, ale na tomhle miste ky. neprojevily ani jednou nedostatek vody a po desti se tam vlhkost drzi dost dlouho.. no uvidime na podzim.. diky za nazory..
Ja osobne bych nevydrzel nechat kytky jen tak zasazene rust ... musim tam hcodit skoro porad aspon se na ne podivat a nakrmit je, prostrihnout nejaky ten list atd ... proste pestovani rullezzzzzzZ
peace
Já bych za svejma kytí nemohla nechodit se o ně starat a koukat se jak rostou....Ale na jednu sem zapomněla, teda myslela sem si že nevyrostla a pak sem se tam šla jentak kouknout v září. Hulení z toho bylo dobrý, ale byla tak polovička než z ostatních, pže kytka byla taková slaboučká a docela malá, když byla odsouzená jenom na to kdy zaprší a nehnojená...
za kitickami chodim 1x za tyzden... nepolievam... len hnojim..... nechce sa mi na pole tahat 20l vody a zdroj pobliz nemam.... este mi nic nevyschlo... nikdy.... ale mam DOST stastie na flek.... proste pohoda.. neschne to tam nijak extra....(myslim zem )
Když už je to téma o zalívání, tak prosím zkušené o radu. Tetnhle rok míním pěstovat v rákosí, moc pěknej flek, o vodu tam samozřejmě nouze není... A toho chci právě využít. Chtěl bych si postavit něco jako samozavlažovací květináče, jen ve větším. (viz obrázek). A teď dotaz: Když kořínky pořádně prorostou, nemůžou uhnít?
Oh, I'm a good old Rebel
Now that's just what I am.
Buď rád že nemusíš zalévat a tudíš chodit na políčko,protože každá návštěva je riziko který si do doby než tě vykradou neuvědomuješ.Jasně jít na pole ikdyž třeba ani zálevat neni třeba je krásný,já osobně sem chodil na pole i 2x týdně,třeba se jen tak zhulit u kytek a koukat naně ale jednoho krásného dne jsem zales na svoje políčko,chvíly jen tak okukoval kytí a najednou jsem opodál slyšel kroky jak se pomaloučku vzdalovaly,a bylo jasno,z pole jsem odcházel stím že když sem naněj šel,někdo stál opodál a pozoroval mě a když jsem dlouho nevycházel tak odešel,,,,,výsledek? muj těžce odpracovanej out v prdely!kytky nikde a já myslel že skolabuju,měl jsem jich tam 80 a byly to řízky skunku speciálu,byly těsně před květem takže moc dobře nechápu proč je někdo vytrhal když nanich nebyly ještě žádný palice.