Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
OK:no a tady jsi mě teda taky dostal.Nejdřív se ti zdá karma jako blbej nápad,nebudeš nikoho jentak chválit,foták nemáš a tak se můžeš sněkym domluvit,že si jí naklikáte navzájem.Na to že je karma (hodnocení) naprd,se mi zdá že oní moc přemýšlíš.Před týdnem jsi měl 55 a dneska
maš 80,na to že jí vůbec nehoníš a stěžuješ si že naskakuje pomalu,je to docela dost.Mam tady centrofix až si zase budu někde něco projíždět
přikreslim ti tři zelený kostičky-Joudo,mam stebe dost
Původní příspěvek od OK
...ale delat to jen kvuli tomu, aby me meli lidi radi, a vymenovali se mnou seminka...
Nikdo nechce, abyse tu členové honili za karmou. Pokud ji nechceš používat, nepoužívej ji, je to Tvá volba. Nicméně systém je dostatečně vybalancovaný, takže: nováček může změnit jen velice málo, kdežto stálý člen (který má sám spoustu karmy) může změnit hodně. Z toho vyplývá, že když si dva looseři budou udělovat sami sobě karmu, ničeho nedosáhnou - dají navzájem velmi málo.
Že Galerie je místo, které má vyloženě positivní karmu, mě nepřekvapuje. Z obrázků se člověk vždy naučí nejvíc. A když to někdo pěstovat umí...
Skunku.... jeden dílek za sto bodů - žádné půldílky. A to kolik kdo má nezjistíš
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
No tak jasny, ale citis se tady lip, mozna jsi vice respektovany, kdyz "se za ni honis" ze jo. Mozna trochu rivalita. I kdyz treba lidi, co dobre pisi a maji toho hodne v galerii tolik karmy nemaji. Tezko rict... Jinak byly tady i puldilky, to ma Skunk pravdu...ale zmizely
Já bych tu karmu moc neřešil chlapi, beztak je to jenom spíš taková banalita, i když to člověka potěší, no... za vobrázky bude karmy vždycky nejvíc, protože, co některý lidi posílaj je vopravdu luxus (breeder, skunk, carlos...), to když si tam potom listuju, tak karmuju, jak janek.... ale chleba a kořalu kvůli tomu fakt nezlevněj...
Také bych karmu až tak moc neřešil ale je dobře ,že to mají kluci dobře promyšlené a tím pádem si nejde karmu jen tak nahrabat za jeden prosurfovanej večer.
Jen takova technicka. Nebylo by zajimave mit moznost zjistit, ktery clanky jsou jak "karmizovany"? Jasne,kdyz klikneme na clanek, tak nam to rekne, zda ma mirnou karmu ci nikoliv. Ale neslo by udelat, abych se mohl podivat na tabulku, ktera by mi vypsala, jak si kterej clanek stoji?
Urcite by to bylo zajimave a spousta lidi by se nad svymi clanky mohla zamyslet...
Dávám Karmě jednu jednoznačně dobrou. Nejsou to závody v popularitě, je to pokus o souznění a sebekontrolu. Trochu schyzofrenické, ale podle mě zcela nezbytné. Groweru nehrozí žádný únos, leda kdyby tak jednoho dne byla unešena významná část volící populace.monty
P.S.
důvěryhodnost se tak obtížně buduje a tak snadno ztrácí!
karma nekarma,tot otazka?dle meho nazoru to zas tak spatny napad neni.dockejme casu jako husa ,noze'.ani tak nevim jak je to stou karmou ve skutecnosti,hm...
pro administratora: Karmu jakozto castecny system automaticke moderace jednoznacne podporuju. Je lepsi, kdyz clovek vidi ty ctverecky, vi, koho zhruba ma pred sebou. Nechci vedet (u ostatnich) kolik PRESNE karmy maj, spokojim se s momentalni mlhavosti +-50 (i kdyz +-20 by taky slo).
Je jednu vec... moc rad bych udelal nejakej vyjezd prispevku --ne threadu-- od konkretniho uzivatele s tim, ze by se u kazdeho prispevku objevila hodnota karmy nebo aspon jeji popis (lehce pozitivni...), samosebou ze pouze u vyhledavani vlastnich prispevku.
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
Souhlasím s Pan_Dan! Myslím, že Karma na Grower rozhodně patří, protože každý si o onom uživateli udělá určitý obrázek a ví, jakou váhu asi mají jeho příspěvky! Teda já to tak aspoň beru.
Plne se ztotoznuju s tvymi nazory...... i podle meho neni karma nejlepsi reseni.....ale kdyz tak nad tim uvazuju, neni to uplne jedno?
Kastovani to isce je, ale ja sem nechodim proto, abych si tu vybudoval <B> postaveni</B>, ale proto abych se tu neco dozvedel popripade abych prispel svoji troskou do mylna............. .
TO ALL:POKUD VAM BUDE PRIPADAT ZE NEKEMU LEZU DO ZAZIVACIHO TRAKTU OPACNYM SMEREM, TEDY OD KONCE, TAK ME DECENTNE UPOZORNETE, TREBA ME POSLETE DO PRDELE, ALE PROBUH VAS PROSIM............. NEBERTE MI MOU KARMŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ U ŮŮŮ ))))))))
Kastovani - myslim kastovani lidi jako hotelu....... jeden obdelnicek, dva obdelnicky tri ctyri, pet, sest, 7 , 8, 9,
Ja mam 21 ( su tu cca mesic ) a ta predstava, kdy budu mit 4 obdelnicky? no, radsi neuvazovat, (tim nechcu rict ze kvuli tomu nemuzu spat)
Na druhe strane to chapu , vzdyt je to normalní, ze se kazdy snazi vybudovat si jakesi postaveni a to nejen v osobnim zivote. ,, kdo by chtel zustat prumerem,,
Myslim ze je to naprosto prirozene ze se vsichni ( a nerikejte ze ne) honi vice ci mene za tim, aby meli nejakou pozici (tu je to vyjadreno karmou) ted jde o to, jak se s tim ten ci onen dokazou vnitrne vyrovant........
Priznavam se zde verejne, ze pred 14 dny, kdy me lezela karma v hlave jsem realne uvazoval o tom, ze si zaregistruji dva nicky a budu si ji naklikavat,
ale ted s odstupem casu vidim, ze by to byla totalni hovadina a ztrata casu..... a ve finale? Po mesici naklikavani budu mit dva zelene obdelnicky...... hurááááá.
Timto jsem se vyrovnal s karmou ä uz se k ni nevratim......... (doufam )
Hmmm, karma je takova malinkata radost, jedna z tech titernych veci, ktere potesi. Nezalezi mi na karme ostatnich, chytre napady nebo obycejny dotaz muze mit kdokoli. Ale kdyz se sem tam mrknu na to, ze mi tam hupslo o par bodiku vic, stejne mi to zahreje osrdi
Vim taky, ze jsem aspon trochu nekomu helfnul a vo tom Grwer.cz preci je