Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak se hlásím s novou várkou fotek z letošního outu (2006).
Na poslední fotce sice píšu že si připravuju genetiku na příští rok,ale jak tak tančím kolem kytek a vočumuju,tak si nejsem jist že jsem zasadil samce a samici do společného květináče,takže se ještě uvidí-každopádně mám ještě jedno samce Skunk number one.
Přesuneme se od zahrady do polí.....
.....Hodím jsem pouze foto.
.....Zasazeno jest-Skunk number one-red hair skunk-normální tráva a zbytek už si zrovna nepamatuju,ale mám to natočené a okomentované na záznamu z kamery-aby se mi nestalo že to zapomenu
Jsem tady s novou várkou fotek
Jooo,teď jsem si vzpoměl že jsem vám chtěl představit svoje nové políčko-dnes jsem,za pomocí dvou skoro rodinných příslušníků,založil outík o počtu 35kusů sensi starky!Nejsou zrovna moc vysoké atd.ale na zahradě je už plno(spíš jsem posranej dávat víc jak 10kytek na zahradu-takže proto šli holky do světa)Jsem zvědavej co se z nich vyklube.
Jsem tady s novou várkou fotek
Jooo,teď jsem si vzpoměl že jsem vám chtěl představit svoje nové políčko-dnes jsem,za pomocí dvou skoro rodinných příslušníků,založil outík o počtu 35kusů sensi starky!Nejsou zrovna moc vysoké atd.ale na zahradě je už plno(spíš jsem posranej dávat víc jak 10kytek na zahradu-takže proto šli holky do světa)Jsem zvědavej co se z nich vyklube.
Sundance
1)Hezky ještě v klidu doma...
2)Připraveny na výlet
3)Tohle monstrum nác vyhmátlo ve chvíly kdy jsme chtěly vyndat holky z auta-naštěstí si ten typ ničeho nevšim a v pohodě si rozprašoval ten svůj ledek
Achjooo,se tady seru s popiskama a vono si to stejně rozhází jak chce.....
No nic,budeme pokračovat dále-včera jsem si udělal výlet do polí abych se mrknul jak vapadá budoucí sklizeň(?!).
Na popisky už kálím,takže ve stručnosti-na fotkách je pouze sensi starka a Red hair skunk,skunk1 jsem nestačil vyfotit páč mi na záda dejchala řádná bouřka(auto daleko).
Budeme pokračovat dále-včera jsem si udělal výlet do polí abych se mrknul jak vapadá budoucí sklizeň(?!).
Na popisky už kálím,takže ve stručnosti-na fotkách je pouze sensi starka a Red hair skunk,skunk1 jsem nestačil vyfotit páč mi na záda dejchala řádná bouřka(auto daleko).
Já vím že tam toho není zrovna moc vidět ale komu by se chělo ničit si kvůli fotce takovou krásnou hráz z bodláků,že?Alespoń mám trochu jistotu v tom že mi tam nebudou čochtat srnky-což se mi stalo na druhém políčku kde je jenom sensi starka......viz další foto.