Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ešte jedna vec,listy nie sú len zásobárňou živín,ale cez ne sa tvorí fotosyntéza,bez ktorej by kytka zahynula.Možno prebieha na povrchu stonku a na kvetoch,ku koncu to až tak asi nevadí,ale bacha na to
Čo som si ešte všimolbsah pryskyřice(netvrdím,že aj THC) nie je závislý len od svetla.Mal som kytky pod 70W HPSasi 40 cm ďaleko od výbojky a nejaký výrazný rozdiel medzi spodnými a vrchnými šišami som nevidel.Podľa faq má 70W dosah tak 25 cm,takže asi tak vrchných 15 cm rastlín.
Pryskyřice obsahuje určité % THC.Už som sa tu stretol s tým,že z rastliniek pomaly tiekla živica,ale nezhulovani.Osobne si nemyslím,že zákonite musí veľa živice obsahovať aj veľa THC.Bežne to tek celkom funguje,ale nemusí to byť pravidlo
hej ja uvazujem spodne palice tak aby ix horne netienili...proste ix dostanem do vodorovnej polohy,posilni to centralnu a tie spodne sa zase pomaly zacnu tahat hore...ale uz dalej od maminy...