Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo už jsem byl ale je to špatny.
Sice kvetou ale jsou to samci což se do poslední chvíle vůbec nezdálo...byli hodně nahusto měli asi 15 šlahounů...vypadali pěkně ale když jsem si myslel že si je nechám aspoň "na polívku" tak mi je někdo vyfoukl
Co ty..máš tady nějakou galerii? Rád bych se podíval.
ano mam ... ale ta bude az tento vikend, ked sa dostanem domov a zdokumentujem to. spravim si aj nejake galerky (mam 5 druhov mary jane, tak vies kazda ina bude )
PS: tak to musis hladat nove miesto pre rok 2007
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Early misty som chcel kupit aj ja na rok 2007 ale ako vidim tak sa nato asi vyprdnem
skusim mandala seeds || SAFARI MIX
zatim se mnej a uploadni nejake new fotos ak mas teda