Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hehe, zlatý Ledky.... - Bydlim 1+1 okna mam obě přímo k jihu podle kompasu mam odchylku asi 6° k východu .... V skříňce se teplota nevyšplhala přes 30°C a to navíc mam cirkulaci vzduchu od vrchního ventilátoru ke spodnímu tudíž LEDkama ještě přitápim - to je úmyslný kvůli zimě bo mam nejradši teplotu 18 °C a to by se kytím asi nelíbilo....
Na druhou stranu mam přes den z bytu noru ( doupě) - díky sladké žaluzie a další podpůrné prostředky.....
ja mam 400 v skrini o rozmeroch 135x80x60 a mal som velke problemi to uchladit ked tam isli EURA a ine smejdy tak teplomer ukazoval aj 36stupnou teraz som namontoval UFO a kleslo to na 31stupnou a tiez byvam v tehlovej bytovke a tehla je velky problem pre nas lebo drzi teplo ale teraz som uz viriesil odtah priamo do komina ale aj tak by som siel s tymi stupnami rad nizsie ale neviem ako rozmyslal som este ze urobim pritah z toho komina priamo do skrine
Na druhou stranu, jak to mají vyřešený kytí u outdooru? Na ty přece celý léto peče slunko (což je určitě přes 35 stupňů). Já jedu matky 6,00-18,00 venku na balkóně, 18,00-24,00 pod MH a TLD. Pravidelně zvlhčuju!
Nj, ale jak to řeší outdooristi, když celý leto mají na slunci přes 35 stupňů? A kytky rostou pořád.
Já vždycky vemu matky kolem 6,00 na balkón, tam jsou na slunku do 18,00 a pak je vemu do skříně a tam jim svítím od 18,00 do 24,00. A poměrně na pohodu. BlueBerry cca 2cm denně.
NO k tomu outdooru,kdyz je ve skleniku klido prez leto i 60?!?Vadi to moc?!?
(nepiste ze to vadi-vim zue to neni ideal ale neda se svitit:-)) ),ale spis jestli to nekdo ma a kytky prezto rostou...
Když tady tak čtu kolik lidí má problémy s chlazením a jakým způsobem to řeší, tak mě napadá, jestli někdo zkoušel vybrat potřebný střeva z chladničky a natáhnout do skříně "chladič". Podle mě by to nebyl vůbec špatnej nápad a zkusim poptat kámoše co dělá servismana chladniček jestli by něco z poškozenýho zboží nesložil.
Co vy na to?
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta
Původní příspěvek od Mičurin 666 Když tady tak čtu kolik lidí má problémy s chlazením a jakým způsobem to řeší, tak mě napadá, jestli někdo zkoušel vybrat potřebný střeva z chladničky a natáhnout do skříně "chladič". Podle mě by to nebyl vůbec špatnej nápad a zkusim poptat kámoše co dělá servismana chladniček jestli by něco z poškozenýho zboží nesložil.
Co vy na to?
No tak to už je snad jednodušší si rovnou koupit klimatizační jednotku než takhle laborovat.
no ja tet jedu jeste pod zarivkama a za 2 tydny budu prepinat na kvet a to tam pojede zase 250w sodik, tet mivam nejvyzsi teploty 28-29, s tubou to typuju k 35-38, a to ze cim vetsi teplota tim vetsi smrad s tim bych souhlasil, ale kdyz je v boxu pohyb vzduchu tak to jde:-), jinak koukam ze se tohle tema celkem rozrostlo, kdyby jste jeste nekdo meli nejakej napda nebo myslenku jak prez leto chladit tak to sem hodte... a to s tou lednickou...by nebyl spatnej napad kdyby to nebylo nejak slozity a drahy...
Zdárec, já teď jel na zkoušku 250W, odtah 150m3/h, přítah pasiv, 2 mini větráčky a teplota ve vedrech i 36,5°C, kytky byly úplně na hovno ->zvadlý, suchý, prostě nic moc, tak sem je vyhodil objednal nový seeds aaa....
.....koupil 400m3/h přes rouru ven z okna, přítah ten 150m3/h+pasiv přítah a hlavně zvlhčovač(ten sníží teplotu až o 5°C)A teplota snad bude ok a můžu rozjet
Zdarte. Ja mam tedka v bedne chvilkama aj pres 40 a kytky v pohode. Toz nevim. Zadny spaleny listy, zadny povadly listy. Mozna je to tim ze jsou veliky a maji velikej korenovej system a jak pise jahoda dost vody. Toz tak