Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je to tu nahovno, hajzli su to, Slovaci nikdy neotvoria hubu, a bude to tu horsie. Neboj, najprv boli hyeny, tie pozrali vsetko (podniky), po nich prili Supy, teraz pridu mensie vtaky (Fico), po nich pridu este dalsi.
Ludia s tu budu zatvarat, buzerovat, im sa nestane nikdy nic.
Trava na Slovensku nebude nikdy legalizovna, co legalizovana, ona nebude ani dekriminalizovana, ale nadalej budu ozraty policajti a poslanci na autach zrazat nevinnych ludi, nestane sa im nic, budu sa smiat nadalej.
A mladi ludia budu coraz viac zatvarani, trestani a odudzovani.
To je moja vizia buducnosti.
A v spojenych statoch to bude zo zatvartanim pre marihuanu rovnka, tam vas zavru aj za to, ze ste zhuleny nakupovali a dozvedel sa o tom niekto a bonzol vas.
Xcel som ist tento rok do statov na pracu, ale ked som si precital malym pismom jednu malu podmienku na spodu prihlasky vetu (po anglicky):
ziadatel suhlasi s povinnymi testami na "drogy" (marihuana samozrejme prva). Tak som si to sakra rozmyslel.
Navyse, ziskaju o vas tak krasne udaje (O VSETKOM, su tam take veci na vypisanie, ktore by ste nepovedali ani svojej mame, nieto cudziemu cloveku).
Především pěknej článek ddevile!
Nemyslím si, že legalizace je nejlepší cestou (v dnešní době, později určitě ANO!). Já bych to spíš viděl v dekriminalizaci nebo tresty alá Británie - třeba 100Kč za každou kytku
Mně osobně by se nejvíc líbila dekriminalizace, protože by se skoro nic nezměnilo s tím, že by se nikdo nebál basy! Na legalizaci nejsme připravení (teda my huliči jo, ale ostatní obyvatelé této země). A taky by legalizace znamenala platit za ganju a políčka by asi taky nebyly povolený - zase by to řešily pokuty (Holland - až na to, že tam cajti jsou tolerantnější, takže nikoho zbytečně nebuzerujou).
Toť vše...
Attack government which have broken 'The basic human laws' sign! High grow, higher harvest, highest High! ->
Asi si devil karmy zaslouží.ale jak sám přiznává pouze kopíroval článek z novin.(ale pěkně a hlavně věcně).Myslím si ale že Marihuana se nezlegalzuje tím že se sebereme a půjdeme na protest odpálit Jointa před sídlo vlády.ani mediálním nátlakem typu marihuanových časáků nebo pořadů v telce.Je třeba si uvědomit že každý ůspěch s sbou nese i ztráty.Tím mám na mysli zabásnutý lidičky za to že někomu podají Jointa či upečou koláč.Podle mýho musejí zapůsobiit na legalizaci u nás nátlaky z vyspělých zemí jako např. Holandsko.Kdyby se třeba za nás někdo takovej postavil a podpořil vědecky prokazatelné studie o menší závadnosti (ve všech směrech) než je dost prokletý alkohol to by bylo z čeho vycházet...
sice ne k původnímu článku, ale taky z novin, konkrétně z Plzeňskýho deníku, jenom úryveček:
"Největší hrozbou pro školáky je ovšem čichání k toluenu, marihuana, hašiš a konopí." - prohlásila vedoucí střediska pro primární prevenci sociálně patologických jevů v Plzni Lenka Kastenová
Hele,přemejšlel někdo z vás vo tom,jaký to bude,když (a jestli) to bude legální?Jsme takovej národ,že huliči a nehuliči potáhnou za jeden provaz?Že ti "normální" nás nebudou mít neustále za feťáky a vyvrhele?Jde mi o to,že tadle společnost není připravená na procházky kolem marihuanových políček..V žádnejch masmédiích nikdo opravdu neřekne,jak to s trávou je...A nebude nám ta trocha ilegality chybět??
Neexistuje u nás nějakej tištěnej magazín vo konopí, potažmo drogách? Já bych chtěl, aby byl v trafikách na pultech vidět nějakej takovej časopis, ale fakt dobrej, s výbornýma článkama, ze kterých se lidi něco dozvěděj. Už vidím krásnou velikánskou palici na titulní straně (místo nějaký pindy v plavkách). Prostě osvěta. Myslím, že by si to lidi koupili - minimálně ze zvědavosti.
Doufám, že by to nebylo nelegální...určitě se to dá dělat tak, aby to nebylo nelegální....To by helflo jako sviňa. Kdyby to chtěl někdo dělat....já bych spolupracoval.
-----------------------------------------
KONOPÍ - magazín moderních lidí
-----------------------------------------
teda pánové, teď máme zrovna programování a přečetl sem si celý tohle téma... ani nevíte, jaxem rád, že někdo vytvořil tenhle server, kde si člověk konečně může přečíst něco duchaplnýho od lidí, kteří ví o čem mluví... rád bych taky dal něco do placu: stejně jako většina z Vás si myslím, že většina lidí v týhle republice není připravená na legalizaci hulení, protože naše země je nehorázným způsobem poznamenaná totalitním režimem, kdy bylo všechno neznámý zakázaný... když sem viděl v kině dokument o sex pistols, tak mě zarazilo, že v těch 60. a 70. letech to v anglii vypadalo asi tak jako tady před nějakejma 4 nebo 5 rokama... a podívejte se, kde teď sou... já jenom doufám, že s tou tolerancí hulení nebudeme opoždění o 30 let jako ve vývoji... to snad ale nehrozí, protože nastupující generace je už vnějším světem ovlivněna natolik (díky bohu..), že se pomalu začíná přizpůsobovat západním státům... bohužel se teda začíná přizpůsobovat i v některých nepochopitelných směrech, jako sou třeba ceny benzínu atd., ale o tom se tady vlastně ani bavit nechci...
Určitě by ale nebylo na škodu, kdyby se společnost začla dozvídat i některý pozitivní věci ohledně hulení, protože když se zeptáte lidí ve věku kolem 40 let, tak většina z nich Vám řekne, že o hulení ví jenom to, že je to přechodná droga mezi tvrdejma drogama jako např. heroin apodobně. To přece ale není žádná pravda, záleží jenom na člověku jestli se dostane do závislosti na nějakejch tvrdejch drogách nebo ne... ať mi nikdo neříká, že když dám někomu jointa, tak bude za měsíc brát heroin... to je pěkná hovadina. Ale vysvětlujte to někomu, kdo to chápat nechce...
Ještě bych se chtěl taky zmínit o SR... tam je to totiž ještě úplně o něčem jiným než tady. Já osobně o situaci v SR moc nevím, ale myslím, že tam s legalizací ani dekriminalizací marihuany jen tak počítat nemůžeme, protože tam sou ti politici snad ještě horší než tady (a to už je co říct)...
No celkem sem se rozepsal, ale doufám, že se to někomu bude chtít číst a někomu to něco řekne... díky za pozornost a mějte se co nejlíp!!!
(doufám, že to dává smysl :-))), ta paměť už není co byla :-))