Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To nedubou svilusky......ty svine skoro ani nevidis, a zijou naspod listu a sajou z nich stavu......znam to ze sve zkusenosti.......na ty staci obycejna voda, kdyz ty kyti poradne umyjes.....
Tohle budou naky jiny svine......zkus tam prdnout do qjetniku takove ty zlute desticky z kvetinarstvi a snad se na to nalepi
no tak už sem se jich jakžtakž zbavil,a zjistil sem že nejvíc tam sou navečer.. jinak kytkám se fakt daří a ten zvlhčovač bych řek že určitě hodně pomáhá... je tam teprv 2 dny a vidim rozdíl v růstu,líp to roste :-) zejtra večer přihazuju new fotozz! :-)
tak tady sou další fotky,kytky sou 10dní na růstu... včera sem hnojil (AH grow a posříkání phyt-aminem)
1.Celá skříň
2.Celá skříň
3.Jeck's and ICE
4.Jeck Herer
5.Jeck Herer
6.ICE
7.ICE
8.Zvlhčovač :-))
jo a eště se chci zeptat.. myslíte si že už mám tu ice zastřihnout?? zdá se mi celkem velká a nevim jak to eště poroste,ale asi doooost... chtěl bych aby byla dost rozvětvená :-)
tak tady přihazuju eště fotku,jedna moje kytí ve skleníku (mám jich tam 6)...
kámoš si jednou koupil vod ňákýho týpka gram skunku a bylo v tom jedno semínko! takový hoodně velký a černý a ten skunk byl prej zabiják jak sviň... tak tohle je vona! a pak mám ve skleníku eště 6 kytek a to sou no name,newim co to je... :-))
(jo a soráč za qualitu,fotil sem to mobilem...)
no roste ti to jako divi...hold 400w dela svoje.nevim jak ice ale jacka je lepsi nechat v klidu pokud mas vysokej prostor...je to preci sativa,kdyz to nechas proste rust urcite neprohloupis.ja mam par JH jako matky takze zastipavam ale rizky uz nechavam pekne rust
ok.dík za radu.. já sem dneska ráno zaštípnul jednu tu největší ice.Už měla 4 patra a dělal sem to technikou FIM a měla tam nahoře malý lístky takže bude eště jedno patro...začínala se už celkem větvit a vypadá dobře tak uvidíme no.. jinak Herery nechám růst a zaštipovat nejspíš budu až tak za tejden.. aby se mi taky rozvětvil trochu... Jo dneska sem koupil v zahradnictví takový ty žlutý lepící srance aby se mi na to nachytaly ty podělaný mušky... sem zvědavej,jak to zabere.. :-))
Tak sem házim new fotozz... ale neni to z growroomu,ty sem budu házet asi každou sobotu.. :-)) tohle je ze skleníku a pak jedna ICE z growu.Fotky sou eště čerstvý,sou asi 15min starý
1.No name skunk (skleník)
2.No name skunk (skleník)
3.No name skunk (skleník)
4.ICE (growroom) po zaštípnutí,aby ste viděli jak pěkně zas vyrostla :-)
Jo a je to focený mobilem,protože sem měl vybytý baterky ve foťáku a byl sem línej ňáký hledat..