Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To ph vody bys mel shodit, i v hline je to potreba hlidat,tim spis, ze jak to jednou podelas,tak se to dlouho hoji..Pri vysokym ph kytka neprijima vetsinu zivin,snad se tam i metabolizujou nejaky jedy(to si mozna pletu s nizkymph),na kazdy pad newahej a sezen si kyselinu fosforecnou H3po4 jako ph- na qet a ducinou Hno3 ph- na rust,nestoji moc(i v growshopu za 200,- za litr), a do hliny ti vystaci skuru do smrti..
krom toho,kdyz si chces michat substraty,tak bych si na ph daval o to vetsi bacha,ze jen podle tech dilu se tezko pozna,jaky vysledny prostredi si to vlastne vytvoril..raselina+vapenec sou moc fine veci,ae pride mi to jak zbytecna loterie..skus lakmus!!
To o uprave ph plati i u toho strikani-spousta preparatu aka phytamin ci fish vychyluje ph do mytickych vysin a nizin,a s tvou mestskou vodou to na listech dela neplechu..
Ja miešam substrát pre kaktusy a sukulenty s perlitom a obcas trochu kokosu a ph som neupravoval,idem 4. kolo a v pohode.Zo začiatku som ho občas skontroloval,teraz už ani nie
Sodou jsem kytky zabil,davej na to bacha.Staci malinko a jdou do kopru.Nad substratem bych prilis nepremejslel.Proste kup ten pro kaktusy a sukulenty a hotovo.Taky v nem ted jedu.Nedavam do nej nic navic.Jedu jen v cistym substratu.Doporucuju ho vydesinfikovat v mikrovlnce (100procent vykon po 10 minut a ani to nesmrdi).
Hm,esi rikas tyto hodnoty,tak to mas s ph kolem 6,5do pudy naprosto v pohode,sem se zapomel ve sve hydroponii. ae ohledne kys. dusicne pravdu nemas-jednak je to na snizovani ph,jednak se nerozklada na zadny dalsi brecky jak k. citronova ci octova. Soda na zvyseni ph se stim neda srovnavat, problemy se zvysovanim navic fak nemam.
a k te rybe- Ja znam fish emulsion od plagroonu,a to je rychna neuveritelna..Obdivuju vsechny co to doma snesou..
tak tu vodu na postřik namíchej s destilkou ... a mimochodem, co takhle se vrátit k diskuzi o zfialovění palic - člen ddt říkal, že pod 10 °C kytky nepřijímaj živiny, Sinuhet a spousta dalších říkali, že nízké teploty vedou ke zfialovění - moje teorie, vyvozená z tohoto výše uvedeného je, že na zfialovění bude nejlepší teplota mezi 11 °C - 15°C
mno...uz mi nic nenapada len nejaky parazit...skusal si vyhrabat trocha zeminy pri korenoch a pokiadne kuknut cele rastlinky? aj ked su to substraty,stale tam moze byt nejaky skodcovia
cim vyssie teploty,tym vacsia absorbcia zivim...opacne je to pri pH
ale ked davas rastlinke nad 32 tak ju to uz urcite nejak netesi:-D
fucking shit is this weed BUT I breed IT to feed my need
Muzu se zeptat co je to flushing? kdyz dam hledani tak mi tam vyhazuje blbosti... Dekuji a co teda to zfialoveni da se to provest u kazde kyytky teda odrudy? Dekuji
foto: superskunk (AHáčka,ebb&flow) a 6stC v noci (myslim i deset by stacilo)....kdo chutnal ví jak to bylo fialové když jsem to sklízel....podivam se po lepsi fotce....
ta fialová barva je totiž jenom přeměněnej chlorofyl....něco jako když se mění barva listů na podzim....
btw.ale nepopírám taky genetický předpoklad...
Zdravím chtěl bych se zeptat zda to že tu kytku nechám nějáký ten čas v chladu nezhatí potenciál rostlinky ??? Mám v plánu na poslední 4 dny průplachu vyměnit Final solution od AH za destilku a ktomu přivést přítah rovnou z venku kde je cca -5 , samozdřejmě teplotu bych chtěl nějak redukovat ale nějak okolo 1 - 5 stupňů nad nulo.
Co si o tom myslíte je to odbrý nápad ??