Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
oTis: hoj, mám podobnej problém. taky mně schnou listy a konečky listů i na nově vyrašených. zatím jsem si myslel, že je to změnou prostředí - proto jsem kytku zase vrátil dovnitř. uvidíme, jestli se to nějak zlepší. nedostatkem vláhy to imho nebude - kyktu stříkám každej večer.
přikládám fotku - nevím, jestli to bude dobře vidět, můj foťák neudělá tak dobrý makro.
Kdyby měl někdo představu, čím by to mohlo být tak se prosím nezdráhejte a poraďte.
Co kdyz je to plisen, tak bych to nerosil, ja jsem pouzil Kuprikol50, mel jsem podobny problem, zacinalo to od konecku listu, Kuprikol50 pomohl, jiz po prvnim postriku, daval jsem 2g/0,5l vody, ted mam podobny problem, ted to ale pripisuji nedostatku nejakych prvku, jinak snizit vlhkost a dobre vetrat, zatim
Hele je jedno co to je, de o to že zbavit se toho je dost těžký, mě se tohle stalo s polovinou řezů který sem nechal dlouho nezakořeněný jen tak v RWčku po dobu 4 týdnů........Podle mýho je to nedostatek živin. Jo a bohužel bych řek že jestli se ti tohle přihodilo s těma listama, tak už je pozdě. Mě z takto ochromených řízků(8) přežil jeden....De o to že takto napadený list už nevyroste, takže jestli se ti posere vršek, tak to můžeš rovnou vyhodit, nebo ten vršek rovnou useknout a doufat že ti po stranách vyrostou nový větve...
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Hmm, musím konstatovat, že po použití kuprikolu a zintenzivnění hnojení kytka vypadá lépe a lépe. Začaly ji rašit postraní větvičky, takže doufám, že začně konečně růst. Jinak, díky za rady.
co?: kytku jsem nejdřív pohnojil. ten kuprikol se dá používat i jako prevence proti plísnímm, takže bych neřekl, že jsem ju nějak otravoval. spíš naopak
flutew: smysl prevence chápu (používám trichodermu)....nechápu použití měděných solí...i když na druhou stránku čím dřív (v ohledu na velikost rostliny) se použije chemie tím lépe....
imho. prostě bych nejdřív pohnojil (když začínaj konce listů osychat)
btw.ale chápu i strach o své svěřence
No, ja keď som aplikoval Previcur, neskor som zohnal Polyversum a nasledne nato pohnojil, rastlinky sa vzpametovali. Keby to ale nebola pleseň, pride mi trochu divné, že keď tieto rastlinky nedostavajú hnojivo, začnú im schnúť konečky listov. Dá sa povedať, že by som pestoval feťákov