Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdárek,
na zakořeňování používám práškovej kořenovej stimulátor ve kterým ty řízky "obalim" a pak je dám do rockwoolu(když došel tak jenom do perlitu) a zalejvám je vodou s trochou peroxidu..klasika
dik a čau
tak čórky letos začínaj fakt brzo, vnoci mi nějaká sv*ně vlezla do skleníku a vyrvala tam great white sharka i s kořenamazbyla jenom díra v zemi a oči pro pláč..jestli toho šm**da najdu tak zničim!!!!
ted se jenom bojim že si pak příde pro ty velký kytky a sklidí za mě předčasně!!! protože těch si nemoh nevšimnout když našel tohohle relativně "mrňouse", bojim se že si počká až budou v květu a sklidí dřív než já
nemáte někdo nějaký ůčiný řešení jak ochránit zahradu?? vokolo celý zahrady je dvoumetrovej živej plot. pls pomozte
no jo no zbyla tam ta white rhino ale co mě to může těšit když je tak na 99% jistý že si pro ni taky příde a to dřív než já, protože já předčasně sklízet nebudu, to nemá cenu...za K dik ale myslim že se nedává za ukradenou kytku
čus
po tejdnu opět doma..
tak příhazuju pár fotek z balconu, kytička už krásně kvete(-pokusil sem se o makra akorát hrozně fouká vítr a kytka se klepe) na první fotce sem zakroužkoval větvičky který sem zkusil štětečkem opylit tak uvidíme, jsou zezadu (většinou za listem)-nebo myslíte že je ještě brzo?
a ještě přinášim dobrý (hlavně pro mě) zprávy!
!!ve skleníku zatim zbytek kytek krásně kvete!! - fotky budou ale bohužel až časem
zatim se mějte romál.
Hele napadla mě taková blbost,ale zkus třeba na tu kytku přivázat vlasec a na druhej konec vlasce něco,co udělá pořádnej bordel až jí vyškubne.třeba aby spadla ňáká sklenice nebo něco,co tě probudí.Bude už sice pozdě,ale aspoň z něj vymlátíš duši za všechny okradený growery..Peace...Teda vlastně WAR!!!
!!!přikládám pár fotek ze zahrady/skleníku. fotky jsou dnešní(ty noční včerejší)-takže konečně trochu aktuální
bohužel se na "jedné z hlavních" větví objevila plíseň-vypadá to na padlí.., byla to asi moje chyba protože při minulým prostřihávání sem odtrhnul asi tři cm dlouhej kus vnějšího pletiva a tam se chytla ta mrška, následkem toho bylo velmi předčasné sklizení dané větve-bude testje to ta co ji držim vruce nebo ta světlejší (ve skutečnosti je uplně stejně tmavá- je to jenom jinej úhel blesku)--je to jedna a ta samá větev, dolů šla "jenom" jedna
a ještě pár fotek..
ve skleníku je to trochu horší, plíseň sem tam zatim naštěstí! nikde neobjevil ale je vidět jak se listy lepěj a zapařujou pod sklama, takže sem to dost zlámal a naved výhonky ven z oken.
všechny kytky jsem preventivně postříkal biologickým přípravkem bioton proti plísním a houbovitým chorobám-no uvidíme
+6. fotka je pro porovnání jak a z čeho to rostlo-vlevo řízek té vpravo, v současnoti je to jeden velkej keř
konstruktivní rady nápady kritiku rád přijímám
romál!
.
.
.