Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no myslím že kyble asi necham protoze nemam tak velky misto pro takovy mnozstvi .......
Tak me prosim poradte co psal Mr.Shiva ......ze hnojivo i do postriku jaky se tam napriklad dava.?? takze az zacnou kvist tak by se s tim postrikovanim melo prestat? neo jak to mam chapat?
Původní příspěvek od formy01 no myslím že kyble asi necham protoze nemam tak velky misto pro takovy mnozstvi .......
Tak me prosim poradte co psal Mr.Shiva ......ze hnojivo i do postriku jaky se tam napriklad dava.?? takze az zacnou kvist tak by se s tim postrikovanim melo prestat? neo jak to mam chapat?
No ted asi uslisim miliony kritiky ale budiz...Ja taky ted jedu v 10 L kvetinacich na balkone...A delam to tak ze mam kristalon start v rozprasovaci + 15 kapek peroxidu(3%)=peroxid proti plisni atd...Rozprasuji kazde 3 dny rano pred sluncem a kytky vypadaji lepe,zdraveji,zeleneji atd...Nez minuly rok(peroxid sem zkusil poprve tuhle sezonu a myslim ze tim kytkam jenom prospejete ikdyz to ma hodne minusu ale o tomto tematu je tu uz tema. Ale urcite by sem nerozprasoval pokud by byla kytka v kvetu ja osobne by sem se bal hodne plisne...
PS:Myslim si ze je asi jedno jako hnojivo na postrik ale asi by sem zacal z uplne minimalnimi dafkami...Nedokazal by sem si predstavit ze by si rozprasil 5 kytek ktery by si potom spalil a zbily by s toho nejaky pahejly
Tohle jsem se cetl na archivu FAQ -----muzete me poradit z ceho za tech par tydnu na KVET dostanu ten FOSFOR? .....nechtel bych pouzivat moc chemicke slozeni hnjiv .... .....
Slepičáky jsou skvělý, ale existuje spousta přírodních hnojiv na květ s vyrovnaným množstvím fosforu a draslíku (kterej je mimochodem taky dost důležitej) a když tady zapátráš, tak určitě najdeš co budeš chtít. Chce to jenom vynaložit trochu úsilí
Peace
Osobni zkusenosti nemam...Mozna sem na to liny a jeste aby to doma kvasilo a potom smrdelo...Ale cetl sem o koprivach a slepicincich a asi z přirodni sfery to je asi to nejlepsi co muzes pro svoje kytky udelat....Takze jestli sis nasel ty koprivy tak smele do toho a drzim palce....Jestli to bude lepsi nez nejaky kristalony,atd..a sam to potvrdis sam by sem to zkusil...Jeste aby nekde v Praze byly kopřivy
NO kdyz sem byl u strejdy v praze tak sem videl par mist s koprvma tak treba ajdes ,.,,tak vis co? ...ja si ted asi pujdu dat do kyble vodu a do toho nasazim mte kopriv no a ap k uz jen 2-4 tydny pockam ..... ) ...ale jinak jestli s tim ma nekdo zkusenosti tak sem s nimi ))
Kopřivy jsou luxuska, minulej rok jsem jel jenom kopřivy, slepičák a na konec PK 13-14 a úroda mooooc pěkná. Takže se toho vůbec nebojte.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
to PH zatim nemuzu zmerit a trochu me to stve asi to tak nebuduzatim zkoumat ....necham to na tech koprivach a jak jsi rikal preslicky tak jsem o tom uz taky slysel ale necham to na slepicaku a koprivi a kdyz se nevydari tak pristi rok aspon budu vedet co jsem delal za chyby ...
Ke kopřivám se může přihodit i nějaká ta bylina jako třeba meduňka. Neptejte se proč, to nevím, viděl jsem to na netu a loni zkoušel.
To formy 01: chlape přesně tohle mě taky napadlo a už tim hnojim. Kopřivy+ slepičák půl na půl a kytky si myslím čvachtaj.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Jo myslim ze by to byl dobrej napda asi budu postupne pridavat v pomeru a pak si to budu zvysovat do MAXIMA ,,,,,,
Jenom se me dnes trochu pochroumal parnik je vitr docela me to stve ...musim ho nejak upravit .......prselo a proborilo se to
ale co vsak to je moje starost to nemusim ani psat ......no hosi ja sem ted strasne ,,,,,,,,,,,,,,, ....ale jinak zdary majte se !!! je krasnej den jak svine az naten vitr ,,,,,,,,
Tak jsem vcera udelal malinkyzmeny ...vsechyn kyti jsem uz presadil ...a ted se ceka jen a jen na dalsi kyti na presazeni ..... za minulej prispevek sorry ....nejak jsem to nevychytal ..prihodim v nejblizsi dobe foto
Tak ted prihazuju foto z minulýho rokujenom nevim je o proste stejnej model co letos ale zda se me ze je to dosti ridky.....treba na fotce ve tme tak tam to vypada docela fajn ale jinak tam mate detail palicky ........nic moc ale jiny fotky jsem nenasel
Jsou tam vyfoceny dva listy a od kazdy jiny kytky ...jeden u z nich je vetsi to trochu i idite ...asi to bude samec .....ale co ) ....
a jen tak bych se vas zeptal kdyz mam stejnej model a vic kytek jakpak vy je mate pojmenovany kdyz to mate tejnj problem? ..minulej rok to bylo na cisla 1 2 a 3 ..nejlip zhulovala 1 takhle to rikame a jak vy?? tak zatim zdary lidi