Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jestedman mě předběhl, prohlídni si theardy o hnojení, je jich tady několik.
Levné (ne zrovna ideální, ale v pohodě použitelné) chemky vyrábí spousta výrobců.
Když půjdeš do zahrádkářských potřeb tak vybírej podle poměru NPK (na růst to chce víc N, ale když bude NPK přibližně 1:1:1 tak nic moc neskazíš). A samozřejmě i stopové prvky jsou nezanedbatelný.
Takhle by šla popsat celá stránka, ale od toho jsou výše zminované theardy o hnojení.
ja jsem zkousel prihnojovat NKP hnojivem urcenym pro ruze (nejvetsi obsah P, ale priblizne 1:1:1) a bohuzel to aspon pri doporucenem davkovani (pro ruze) nemelo zadny efekt
lada006 - velikost květináče závisí na tom, jak velké chceš mít kytky. Jestli nechceš žádný obry, tak se vejdeš do 5l. Teď koukám, že máš 40 W, tak to obry ani mít nemůžeš.
Z levnějších hnojiv jedině WUXAL!!!!!!!!!
su fest vysoke.Maju malo svetla.Su takisto skoro zlte vsetky listy.Doplnil by som ten dusik.Ale mam rovnaky problem,akurat tie flaky su niekedy cierne.Ani zaboha neviem preco
No, měl jsem dost podobnej problém ze začátku pěstování. Kytka je ze začátku dost citlivá úplně na vše. U mě byl problém s tím, že jsem měl malej květináč a měl jsem to v něm od začátku a kytka má tendenci rozrůstat kořeny níž a níž, tak jsem měl zacpaný dno květináče a asi měli málo vzduchu a živin. Přesadil jsem, dal jsem pod kořeny asi 6cm hlíny, dost vzdušné a najednou vše v pořádku. Do příště plánuji něco jako květináč který by měl z boku zářezy asi po 2 cm výšky a měl tam vysouvací přepážky a postupně bych tak kytce po týdnech zvětšoval prostor ať hned neobsadí dno. Samozřejmě že jde přesazovat, ale kdo z vás přesazuje víc než 2x? =) Asi je to hovadina, ale vyzkouším to =)
by lunix
zdar
podle mého názoru jak to tak vidím podle fotek se mi to zdá přelitý....
když jsem před 4dny začínal skřín"tak mi pomalu začaly chcípat fšechny kytky....fčera jsem zjistil,že tak 5cm pod povrchem je bahno jak hovado..dávej na to bacha...