Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to, ze UCITELKA, ktera PRODAVA pervitin dostala PODMINKU a nekdi jiny, ktery huli a i kdyby prodaval tuny travy a zavreli ho....
Tak to je proste STRASNY NEPOMER a ukazka nedomyslenosti nasich zakonu.
Nevim proc to tady pisu, mne to proste naplnuje strasnym pocitem nespravedlnosti...
Vcera na Evrope hlasily za na hranicich zadrzeli dva lidi, holku a kluka, ktery jeli z Amstru v buse a meli u sebe - ta holka tri cigerety marihuany a on 4g hase. Vubec jsem nepochopil co tim Evropa chtela rict. Proc to vubec davaj do zprav. Takovou picovinu. Pekne me nasrali. Myslel jsem ze je to dobry radio, ale takovouhle stupidni protidrogovou kampan?!
Vubec nerekli co s nima udelali, jen ze je to pry dalsi povedenej zakrok nasich celniku. Debilove. Kvuli trem cigaram a 4g hase! To je smesny.
Omlouvam se za sprosta slova, ale vytocili me.
Fíšůf doplněk:
Svoboda je svoboda a kdo chce spát ať neruší.
aneb
ať mi žádnej politil nevykládá že mu jde o skutečnej život
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asi před měsícem jsem poslouchal Evropu 2 a nějakej de... tam najednou po nějaký písničce začal řikat. ........ Jesli kouříte a někdy si dáte i nějakýho todo šluka Marihuany tak si dejte pozor mohly by jste mýt docela velké výpadky paměti.Dobrý rádio pomalu upadá a skouší se dotas spět špatnym směrem.