Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to je pekný opis,viem si to dobre predstaviť a predpokladám,že pod 250W budú tie šišky aj pekne tvrdé .Váhu tiež neviem odhadovať a nikdy som ani nevážil,ale myslím,že 0,5g/w sa dá v pohode,takže nejakých 125g by si mal mať,ale ono to je fuk,osobne mi je jedno,koľko to váži,väčšinou mi ide o to,aby mi úroda vydržala do ďalšej úrody
konéc fílma ...skosené , usušené...suché to je len 114 g , pre mna ok nakolko som mal len 1.5 l kvetináče a 4 rastlinky...balkonové su už presadené do 4 litrových ...tam by to mohlo byť lepšie ,ale ako sme sa bavili , mne stačí ak mi to vydrží do najbližšej várky , o rekordy ani o predaj sa nejedná , pri tej špajzke sa dobre vysedávalo...howgh
Tak prajem príjemné posedenia pri fajočke
Myslím,že 114g na 250w je v pohodke,na prvý krát podľa mňa super
A napíš potom nejaký reportík,ako Ti chutí,účinky.....