Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na stromoch su len tri,aj tie neskor zredukujem na dve.
Takže mam dva stromy a samozrejme ihličnate.
Vhodne listnate stromy som ani nenašiel.
Ono par by sa ay našlo,ale bojim sa,
že slečny budu akurat končit s cukrovanim a
opadayu listy na strome.To potom nebude dobre.
Zatial som s pestowanim na stromox spokojny,až na ten naročny výstup ye to genialna technika-moj nazor !
Myslel som si,že sme wyxytali čistinku na predpestovanie w kwetinačox,ale mylili sme sa bo wčera nekdo uebal 2 kwetinače .
Ye to škoda,bo tam boli huste modeliky AK-48,NLX,naky no-name.
Kurwy yedny čorkarske,to museli byt len naky ludia,lebo to bolo pekne odnesene,obidva.
Ale čo už,mna aspon teši ten ostatok,ktori sa stale rozrastá !
ZATIAL ZDAR a HODNE SLNKA !
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
Niektore su aj prvý krát pohnojene,ale ja myslim,že moc nežltnu.
Možno na fotkach sa to tak zda.
Skutočnost je taká,že všetky kitky okrem prveho poschodia maju zdravu štavnatu farbu.
Predtým počas dlhých daždow troxu ožltli,ale vracia sa to do normálu.
Zatial šetkym členom dakujem za karmicu,pripomienky. . .
Hodne ZDARu a SLNKA !
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
Tu je jeden stromowy nosorožec,je to ale už vyše 2 dni stare foto,dnes wyzera ešte lepšie,vysekal som okolite konare aby mal ešte wiac slnka a vyzera ,že mu to len pomohlo.
Bol dwakrat FIM-nuty mojimy nechtami,nieje to s tych fotiek uplne vidno,ale je rozvetveny asi na 10-15 vrcholčekov...
Tu vam prinašam par fotiek z kamošovho polička,teda jednej rastlinky,ale myslim,že za to stoji.
Neni to sice original model,ale je pekne rozvetvena,už dost vysoka a začina kvitnut.
Je welmi pekna.
Je to sice začinajuci grower,ale
wenuje sa naplno jednej kitke a vysledky su welmi potešujuce.
Ohodnodte !