Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja taky nechci popirat to co je tady na groweru a zkusenosti mnoha lidi.Moje osobni zkusenost je,ze me to ani pri tyrani nenakvetlo,ale muze se to lisit podle citlivosti modelu.Jinak revening se pouziva bezne pri selekci profesionalnimi pestiteli v hollandu.Jestli z toho maj pri zmene periody hermace to nevim,ale dost pochybuju.
ja se priklanim k metode neprepinat na kvetovou fazi...nekdy zmutujou (me se to salo snad trikrat) staci nechat o trochu dyl nez je potreba na 12/12 a kytka uz to zpatky v rustu nerozdejcha..bud zmutuje (zacne hazet jen trojlistky a celkove to pak roste i kvete na hovno..nebo udela hermy ale uz jsem i vypestoval takhle kvalitni kyticku (WW 3 tydny v kvetu nasledne ulomeni vetvicky zkouska jestli zakreni klon ozakorenil vyrost vykvet a byl dobrej.... jde to ale musi se holt vedet jak na to.. :confused