Rasta Dawg
Stálý Člen
|
Víte tráva je takovej booster... Všeho... Několikrát znásobí vaše prožitky, hluboké myšlení i nemyšlení. Znásobí vám vaše špatné vlastnosti i dobré, je jen na každým člověku jak se s tím vrovná. Sám s tím celkem bojuju, protože mi znásobila i mou lenost a flegmatismus, na druhou stranu mi také umožnila hlubší vhled do okolního světa i sebe samého a tak vím s čím bojovat mám a co mám nechat plavat. Ganja je posvátná bylina která ukáže pravdu o tom co v člověku je... Má obrovskou spirituální energii se kterou se musí nakládat velice opatrně, jelikož použije-li se nesprávně, vede to ke zničení osobnosti která na to nebyla připravena... Je potřeba si uvědomit, že to není potravina, ale lék a podle toho s ní zacházet. Je důležité dbát na to co po jejím požití děláme a jakým způsobem myslíme - spousta lisí si pohulí a pak jen buď čumí do zdi, nebo se půl hodiny směje hovadinám. Já si vždycky strašně zakládal na tom, že když pohulím, nesmí to na mě jít poznat, musí to být čistě vnitřní záležitost. Díky tomu to okolí velice vlídně přijalo, rodina o mě nemá strach a sám za sebe se nemusím stydět... Tráva je výborný prostředek k mediatci (chce to trochu praxe udržet myšlenku), či hlubšímu myšlení, deprese by se měly řešit pod jejím vlivem, ale ne jejím uživáním... Doufám že jste pochopili jak to myslím...
|
Peace 4 every peaceful being... Ty ostatní ať se jdou klíďo bodnout...
Keep dawgin' !!!
|