Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Bílá vdova
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Zachaliaš
Stálý Člen

Karma uživatele Zachaliaš - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Setth meles sracky vyplachni si hubu...

Zachaliáš

Old Post 09-02-2002 v 22:22 PM
Zachaliaš je offline   Profil uživatele Zachaliaš   Find more posts by Zachaliaš   Foto galerie člena Zachaliaš     Add Zachaliaš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blou
Stálý Člen

Karma uživatele blou - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

White Widow.
Co se tyce pestovani nemam co dodat.Vse uz bylo napsano vyse.
Ale jelikoz je to jeden z mych nejoblibenejsich modelu,tak o ucincich bych mohl napsat knihu.Me osobne chutove moc neleze,ale to vyrovnava hodne vysoke high.Hodne zalezi na mnozstvi kolik vyhulite a kdy.Jestlize ji budete hulit denne 2g.,tak samozdrejme uz to nebude ono.
Tip:nejlepsi je nehulit cely den(nebo i den pred tim)a pak vecer za tmy si vyrazit ven.Ubalit jointa(myslim si 0.25-0.5g pro jednu osobu je tak akorat pekny trip).Potom uz si jen uzivejte.
Zazitek:Stalo se to nedavno(no vlasne ono se to deje docela casto,ale jen tak pro orientaci).Byl jsem u me pritelkine,ktera zasadne nehuli.Vypil jsem tam asi 4deci cerveneho vina.V noci jsem jel na kole domu a na cestu jsem si ubalil poradneho spekouna(WW).Cesta,ktera mi normalne trva zhruba 15min.,jsem jel asi 2hod.Nekolikrat jsem zabloudil,a to v pravem slova smyslu.Chvilkama jsem vubec nevedel v ktere casti mesta jsem a ani kam vlastne jedu.Bydlim v malem meste s jen par velkyma krizovatkama(normalne je vsechny znam).Na jednu takovou jsem dorazil,ale ani nahodou jsem nemohl poznat kde vlastne sem.Zastavil jsem se tam a chvilku premyslel jaka to je vlastne pohoda mit vymastenej mozek.
Uz se mi taky stalo,ze pred tim nez jsem vyrazil na predem domluvenou schuzku jsdem si dal speka a pak jsem na to uplne zapomel.
Takze Setth jestli jeste mas ty semena tak je zasad pod sodik nebo je nekomu dej zasadit,ale ven bych je urcite nedaval.
Jinak pro vsechny vdovare-zdarec mazec

blou

Old Post 15-02-2002 v 17:44 PM
blou je offline   Profil uživatele blou   Find more posts by blou   Foto galerie člena blou   Click here to Send blou a Private Message   Add blou to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

Pohodička 2blou Příspěvek č. 19

Ty vole 0,5g WW na osobu? Pěkný trip? Nevim - možná se podceňuju, ale asi bych sám 0,5g WW nevyhulit. Na silvestra jsem měl asi 0,3g WW (orig. z hulandu) ve dvou a trip to byl hodně vostrej (a že už jsem něco zažil) - tak 3 hodiny jsem byl v jiným světě a pak už mi celou noc stačilo občas si potáhnout z kolujících špeků a trip to byl tak 14hodinovej.

[Edited by Haman on 15-02-2002 at 09:43 PM]

Haman - Flying smokers

Old Post 15-02-2002 v 20:41 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

No, není to přímo o Bílé vdově, ale o jejím taky bílém kříženci Chtěl bych se zeptat na model White Rhino. Chystám se ho právě objednat a taky bych ho chtěl hodit ven. Je taky tak háklivý jako Bílá vdova? Na Seedsdirectu píšou, že je to jak indoor tak outdoor. Může mě někdo ujistit, že jsem si vybral správně nebo mi naopak mé rozhodnutí vyvrátit? Díky.

Old Post 16-02-2002 v 09:36 AM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acidrop
Stálý Člen

Karma uživatele acidrop - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

to by me zajimalo jak se podle vas projevuje trip (?!) po 0.3-0.5-1g bili vdovy? muze mi to nekdo popsat...xystam se to pjestit..

Haman> 3 hodiny si byl v jinym vete...vizualne..sluchove..souvislostma (myslenkama) ?

Old Post 11-05-2003 v 11:40 AM
acidrop je offline   Profil uživatele acidrop   Find more posts by acidrop   Foto galerie člena acidrop   Click here to Send acidrop a Private Message   Add acidrop to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acidrop! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i...myself
Nový Člen

Karma uživatele i...myself - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

vdova je pila model. pred dvema dny sem se vratil z hor. tam sme meli neco bile vdovy. no pohoda. sice sme smotli jen jedno brcko a to jeste s nejakym ji¨nym modlkem ale sklicek bylo pozehnane. tak za tri hodky sem mel tak deset prdu- mno musim byt pri vsem- a byL to mazec. ale zadny vylet sem nemel. uz dlouho ne. to je ale skoda...

Old Post 11-05-2003 v 12:55 PM
i...myself je offline   Profil uživatele i...myself   Find more posts by i...myself   Foto galerie člena i...myself   Click here to Send i...myself a Private Message   Add i...myself to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:39 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás