Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja taky nebudu nikam spechat. Ted stavim matkarnu, pocitam ze pristi tyden bude hotova (kdyby nebylo treba penez, uz by mi stala doma mesic =o) no a pak dam naklicit tak kolem toho 14 dubna. Neni kam spechat.
Sice sem mel chut vysadit uz v pondeli kdyz vylezlo slunicko =o) ale to by byla blbost, myslim, ze minimalne jeste jednou trosku prituhne.
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...
My tady máme všude asi půl metru sněhu. Lestos se chystám poprvý zasadit tak doufám, že to brzo sleze. Jinak to asi nemá cenu dávat ven, když je ještě sníh, ne?
no tak ja som dal na par vašich rad a dal som jednu kytku na skusi von sak ked neprezije pojde druha......v každom pripade držim palce......fuck da police
Ja pocitam s tim ze zacnu predpestovavat tak za tyden, a za dva tydny uz pujdou ven.Zrovna dneska si jdu jeste zryt policko, a naposledy vycistit:-) S umelym zatmyvanim nepocitam, myslim ze az na blueberry by vsechny moje modely nemely mit problem dozrat.
K tomu zaváraninovému poháru: používa sa to najmä na zakoreňovanie ruží (vytvorí sa tým vlastne mikroskleník). Treba si však dávať pozor na prísun vzduchu a nesmie to byť na priamom slnku - aby sa to nespálilo. Ale ono to na priamom slnku asi bude - veď o to vlastne ide, nie? Let it grow!
thcsvk: sprevne hochu , ja bydlim na takovy vesnici kde vsichni pestujou travu, takze se hodne bojim corky. Napadlo me ze to zasadim po cely vesnici, na kazdy misto tak 2-3 kytky, co vy na to(na stromy urcite list nebudu )?
jo obihani to je nejvetsi peklo! v kukurici malem teplota 40 zadny vetrik a dve hodiny ostrihavat kytku, kura ja se na to tesim no ja budu hazet kytky zacatkem kvetna!