Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na prvnim semaforu kde bude prechazet particka nacku, zajizes pocit, k jakemu bys prisel leda pri autonehode. kamos to mel taky, za mecis slo auto do srotu, nackove se nezdaj.
jinak jak zde jiz bylo receno, ten list pouze v pripade ze nehulis, jinak budes prvni, na kom si PCR otestuje svoje testery na pritomnost THC v krvi. , za coz by mi asi COOL vozidlo nestalo. ale co, delej jak myslis.
Nápad to není zas tak špatnej, jestli to bude dobře udělaný, tak to může bejt v poho. A co na to řekne naše "právo"? Polyši můžou něco namítat, ale nevidim na tom v podstatě nic..ilegálního! to že má někdo kdekoliv obrázek čehokoliv může bejt PCR jedno - teda kromě HK. Konkrétně pic THC jsem viděl nejmíň milionkrát. Takže já ti držím palce a jestli do toho půjdeš, ať se ti to povede a nácků se neboj, jsou to dinosauři...už skoro vyhynuli:-)
Jedubabka -> To je tunning a v kazdym aute se odrazi zájmy a psychika tunera, takže tohle by mě na tvém místě nepřekvapilo a už vůbec ne na tomhle fóru.
nevis o co jde, mladas.
ne o nejaky obrazek travy, to uz nosej desetilety fakani na trikach a pilicajti na to nereknou ani popel. zkus si to vse precist jeste jednou, mozna pochopis a nebudes jen psat, ale PRISPIVAT, coz je brutalni rozdil. thx.
Jo autíčko hezký až simpatický. Ale jestli hulíš nemá cenu to tam nechávat. Od 1.června si tě policemeni budou slušně dávat s jejich úžasnym bodovym systémem. A Když ti najdou thc v krvi tak budeš o 7 bodů lehčí a nezapomeň že jich je jenom 12..!!
Peace
Původní příspěvek od Pepan Jo autíčko hezký až simpatický. Ale jestli hulíš nemá cenu to tam nechávat. Od 1.června si tě policemeni budou slušně dávat s jejich úžasnym bodovym systémem. A Když ti najdou thc v krvi tak budeš o 7 bodů lehčí a nezapomeň že jich je jenom 12..!!
Peace