Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
puljec - Tac muzes udelat sam a nebo ti ho nekdo vyrobi.Staci tabule pozink plechu 200x100cm cca 200kc,ohybacka a klempirska pajka a trosku cinu..Drip nevim.Takhle bude urcite snazsi manipulace nez kdyz by to bylo vsechno na kapilarach.Premejslel jsem nad tropf blumatem,ale dat 10000 za koliky se mi nechce.Navic by byl taky problem s manipulaci.
Původní příspěvek od puljec jahudka.. jasny . dripem to je celkem o nicem uz s toho ze budes muset pohybovat po prostoru kvetnikama... vana je asi na toto best ! ono nft by taky nebylo od veci ! ja uz o nem premyslim dlouho ..ale ta cena me porad odrazuje !! mam na mysli 1x1m nft ...
metalsodik... uz mas odzkouseno ? jak roste ucinky apod. ?
Ještě né pořád se nacházejí v balíčku co by bonus obdržený od alienu,ale na fórech to v cizině je,ale odkaz si musíš najít sám. Cibin ji možná má taky , nebo o ní něco čet .
Mám zkušenosti :
pouze jeden salám:Belladona,ak47,WR,NL,GWS např.
Ale docela to nechápu,nemá cenu se hádat indika x sativa,podle mě když se budeš snažit tak mega main cola můžeš vypěstovat téměř na všem,stačí stříhat spodky,pak jde o to kam ti to vyroste
Uniformní sog je mazec!
Chci si pro tento účel do budoucna pořídit LUI,až se proberu tim co mam teď
KABUTO: Prawda nema cenu asi rozlisovat jestli je to indika nebo sativa, ale ma cenu rozlisovat mega vetvici se odrudy a malo vetvici se odrudy bez jakychkoliv vetsich zasahu...ja třeba po prvni indoor sklizni vim uplnyh hovno, tak proto bych chtel slyset rady o vas...co je proste dobry na sog tečka. Co je to prosim te LUI? myslis toho vietnamce?
Maj v katalogu 435! modelu a maj pekne udelany kategorie. Popisky strucny, ale vystizny. Bohuzel to maj vsechno staticky HTML, takze na nejaky fulltext vyhledavani muze clovek zapomenout.
Dalsi problem je caste pouziti anglo-americkyho mernyho systemu, coz by treba tak nevadilo u velikosti rostlin (1ft = stopa = cca 30 cm ) , ale unce 1 oz = 28.3 gramu a s tim se z hlavy uz pocita trochu hur
Bacha na to, ceny jsou v kandskejch dolarech a celkove mi prijdou jako dost vysoky, urco bych od nich neobjednaval.
Ale samozrejme neni nad osobni report nekoho z mistniho growerhoodu.
Je zajimavy, ze prestoze hledam presnej opak nez vy - chtel bych vetvici se sativu, nebo sativu/ indiku z duvodu SCROG a ucinky spis high do smichu, pokecu s kamosema, zadnej gaučing, tak mi vas thread naznacil dalsi modely, na ktery bych mel zamerit pozornost.