Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Potvrzuji ze Nebula se radi mezi opravdove smradochy.
Ze svych praktickych zkusenosti, a ze jich nebylo malo, mohu povrdit ze ze seznamu kultivaru, smrdi jednoznacne nejvice, rovnat se mu muze snad jen Skunk Passion.
ICE, Misty, BubbleGum, AK-47, Mazar, Original FLO, Skunk Passion, BlueBerry, Blue Moonshine, DurgaMata, Ruderalis Skunk.
Bacha AK-47 nesmrdi skoro vubec.
Nemam pachovy filtr, vzduch vedu primo ven z baraku a proto jsem NEBULU prestal pestovat, protoze kolem baraku bylo smradu az moc. S jinymi odrudami, ktere jsem psal, je to vicemene v pohode.
nazdar chlape, este si spomenies na ten SMOKE z tej NEBULY?
som zvedavy kedze nebulka mi uz rastie.
MsR
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
Zdar Muži s ranami, abych pravdu řekl, tak po dlouhý době co sem měl chronika si už skoro nepamatuju, ale nebula byla taková hodně kořeněná a zemitá, nebylo to takový to sladký navoněný skéro, zhulovala tak nějak standart, má svoje typický aroma, možná mi trochu připomíná i chronika chutí a vzhledem, myslim, že se máš na co těšit...
Zdar, jen technickej dotaz, kolik litru byly ty kvetinace!? To jsem se tam nedocetl... Zajimaji me rozdily ve velikosti kvetinacu na substratu vuci vynosum... Diky a grow day...
Původní příspěvek od Rappa Ještě doplnim pro indický konopí, že objem květníků je 6l - hranatý (12 ks) a kulatý mají přibližně stejný objem. Zaléváme každý druhý den cca 0,5 - 0,8 l na kytku.
Původní příspěvek od eso rimmer zdar !
a zalival jsi z petky nebo s konve ? jakym smerem jsi to lil ?
zaléval sem to pepsi colou, když došla, tak fantou nebo sem na to chcal... (nej hnojka) lil sem to směrem zespoda nahoru, ve vrchní části trochu doleva - doleva, ještě doleva - a najednou sem byl vpravo nahoře...
zaléval sem to pepsi colou, když došla, tak fantou nebo sem na to chcal... (nej hnojka) lil sem to směrem zespoda nahoru, ve vrchní části trochu doleva - doleva, ještě doleva - a najednou sem byl vpravo nahoře...
sry za OT ale tohle mě facht rozesmálo :)) , samozřejmě mě smažte
sry za OT ale tohle mě facht rozesmálo ) , samozřejmě mě smažte
Tak letnak, tvé přání je mi rozkazem - poslal sem varování modům, zanedlouho budeš mít smazaný účet, tedy: letnak poletí Když chce někdo smazat, jak se to říká? Kdo chce kam, pomožme mu tam.