Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No ja som sa s tym hral tak, ze som to co mi zostalo z posledneho sita (tusim 28 mikronov) som najprv vysusil, supol do varneho sacku a hodil do vody povaril skusal a formovat, opakoval som to bez akejkolvek zmeny konzistencie produktu asi 5x, potom som sa na to vyflakol, natrusil do fajky a zistil ze ako prasok sa to fajci este lepsie lebo nezapchava fajku. Mam taky smely plan dnes skusit dalsi pokus, tentokrat aj s fotkami, tak mi drzte palec.
2 Hububunebubu: Nezbyly ti jeste naky kousky tech sit? Jak to tak ctu, zajima me to cim dal tim vic.Docela rad bych si to udelal ale abych si kupoval 3x1m po 500,-.To asi ne.
Zdravím.
Buble bag je velice kvalitní pomůcka.
Já dělám haš tak, že nakatruju nahrubo zelí a listy, do mražáku dám tak na 2-3 hoďky navlhčené zelí a dvě petflašky s vodou, které nestihnou zcela zmrznout.Vodu z nich naleju do pětilitrovky, dám síta, do nich zmrzlý katr a led z petflašek, nadrcený skoro na sníh.mixuju tak 4*15 minut s menšíma přestávkama..
Vytáhnu hrubší síto, z jemnějšího seškrábu haš, vložím spátky hrubé se zelím a proleju to tou vodou z pětilitrovky...co vytekla z těch sáčků.Toto několikrát opakuju(potom už jen přez to jemné).Věčinou z té vody vytáhnu ještě jednou tolik.
stojí to za to.
čus