Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všeci. Léto pomalu ustupuje a po předělání celého systémku na hydro začínam psát další román. V těchto kalfasech už třetí, druhé tady ani možná dopodrobna ventilovat nebudu...Málo péče, velké horko přes prázdniny, na prd puda, nekdo to zna...pro ilustraci jen dve fotečky z druheho kola. po dvacetičtyřech dnech přepnuto na květ, fotky sou z 56. dne života.
jj, taky sem dost mrkal na drat. teda spiš na tu genetiku.původně tam mely být 4x chronic, ale bohuzel jeden chcíp, tak sel ihned POG..muzem dobre porovnat rozdil vynosu pod 150 a 70..i hnojivka sou podobny...vzduchování je Elite 802, jednovývodový, který sem rozdělil téčkem na dva vzduchovací kameny..je spolu s lampou zapojenej na časovač 12/12, dalsi kolo chci jet vzduchování na 24 hod, tak potom porovnam rozdíl.bublák je cca dvacetilitrový hrnec..fota dodám.
Thalos:koukal sem na tvuj projekt se 3x OB předtim, musim říct že solidní práce.ja mam sedmdesatku vedle, a jedu jen tri kytky (zase mrska umřela).
Další report, kytky sou 17 dní na květu,stříkam phytam.2 x tydně a pro upravu pH přidávam 3 ml H3PO4 na pět litrů vody....každých pět dní dolívám deset litrů...pijou dosti..
Nur eine aktualization. Pokračování příběhu, thx za vsechny klady. Záporů moc není :-D Tím phytaminem tomu moc nedávám.kdo má f tom smradu spát....Fotky sou ze dneška, to je měsíc a dva dny na qwetu
vzduchování právě jelo stále, když to vegetilo a tak dva tydny kvetu. Pak sem potřeboval trochu redukovat růst, páč se mi budoucí palice začly opírat o dno horního kalfasu. Změnou režimu motůrku to možná přestalo tolik růst. Dík za K kámo.Zbytečně dlouho byly na 12/12. celých 27 dní. No, snad příště...Dyť by to byla nuda vědět kdy se má všechno přepnout, zahnojit, přiředit, sklidit a zhulit. peace.
jejich cas se naplnil, tyden byli jen o vode. Neco se spalilo o lampu, nejvzdalenejsi palicky nedozraly.Poučení . . . kratší doba vegetace, odstrihávání zbytečných neprobíjejících paliček stává se kliše. Avšak nemám srdce je odštípnou a necham je tam vsechny. Snad vám lidi makra udelaj dobrej pocit.Jakkykoliv dotazy? samozrejme se mi pri suseni druhy smíchaly, takze nevim presnou cifru výnosu u chronika a pogu. how.
Původní příspěvek od massmurder mno a celkovej vynos vis ? :-)
citace:
Původní příspěvek od Carpy samozrejme se mi pri suseni druhy smíchaly, takze nevim presnou cifru výnosu u chronika a pogu. how.
pyčo
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.