Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo no s tim presazovanim to asi nebylo nejlepsi.A výnos, ten vubec netusim nevim jak moc to zeschne,nemam vahu ale zkusim poresit na konec,jo a tu 70w vybojku sem vymenil v patem dnu kvetu za 100w tak ze tak pece 100watu:-)
Cau mam takovy problem dneska je to 54 den kvetu a power plant pry zraje 54 dnu ale pred 4 dnama sem hnojil a uz jedu flushing,tak se ptam jestli ho mam dokoncit nebo setnout,nechtel bych to mit prezrale
noob: mas moc hezke kyticky!!!jo a ten power plant:mas pravdu zraje 54 dnu,normalne ho setni,to jedno hnojeni nijak neuskodilo!!oak ti to zbytecne prezraje,a kdyz to nechces mi prezrate,tak to setni noooo....
Původní příspěvek od noob Cau mam takovy problem dneska je to 54 den kvetu a power plant pry zraje 54 dnu ale pred 4 dnama sem hnojil a uz jedu flushing,tak se ptam jestli ho mam dokoncit nebo setnout,nechtel bych to mit prezrale
Silnou lupou,mikroskopom,alebo kvalitným foťákom sprav makro a mrkni na tie kvapky pryskyřice,ak sú priehľadné,kľudne to ešte nechaj.Toho prezretia sa zase tak neboj,neviem síce ako dlho kvitne,ale verím,že seedbanky píšu dobu kvitnutia od ukázania prvých kvetov a nie od prepnutia na 12/12.Ja som posledne misty tiež nechal asi 70 dní a je úplne super,predtým som sekal už pred 60 dňom a nejaký veľký rozdiel som nevidel,možno len trochu vo výnose.Na 60 deň ešte v pohode valili nové kvety,tak som ich nechal dlhšie.Najlepšie zrelosť zistíš podľa zakalenia tých kvapiek.
edit,tak teryz som pozrel tie fotky a podľa mňa by 10 dní ešte v pohodke mohli kvitnúť a s najväčšou pravdepodobnosťou aj dlhšie
nazdarss tak nebyl cas jeste sem to jeste tyden ,dva dny tmy a setnul nemel sem fotak dlouho takze ze sklizne nemam fotky ,ukazu vam nejake spodky co miz toho zbyli,byl sem prekvapen silou a chuti power plantu tak celkove byl dobry nikdo si nestezovalbylo toho tak jedna zavarovacka,vahu nemam tak tu sou foto