Hanyz
bardzo ładny Grzeszek
|
citace: |
Původní příspěvek od proxxy
nebudu dále tady tohle téma řešit. Je zbytečné aby tady byly slovní přestřelky. De mi o to o co mi de. Jen tak sem něco hodit, a koho to zajíma, nechť si pročítá a vkládá postřehy. .... |
Slovní přestřelky? Nevím jak jsi toho dojmu nabyl, já to bral jako diskuzi a vkládám své postřehy
citace: |
Původní příspěvek od proxxy
Ale myslím že dobré zářivky ( stačí philipsky s dvěma odlišnými spektry) jsou bohatě dostačující na začáteční růst rostliny, alespoň z důvodu šetření el.energii |
zářivky používám (zatím) na matky a řízky. Spousta lidi používá, jak píšeš, kombinaci warmwhite a coolwhite, tzn. zářivky s teplotou chromatičnosti 3000K resp. 4000K, ale já zvolil dle rad z threadu od Jahůdky Philips TL-D 965 de luxe, které mají 6500K, což odpovídá spektru přirozeného denního světla.
V jistém slova smyslu máš pravdu v tom, že na fázi růstu zářivky stačí, ale kytky rostou výrazně pomaleji a jsou trochu natáhlejší, než by byly pod sodíkem, o MH ani nemluvě
|
Kuřákova plíce
- Profi-racer trolejbusového autokrosu
- Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
|