Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Snad se autor neurazí, že mu sem vložím svůj problém, ale nechci zakládat další vlákno možná zbytečně.
Situace je taková - jedno ze semínek PapayaXWW od De la Vastierre(ho) roste docela dost nestandartně. Hlavně co se týče kořenů a když nerostou kořeny, tak pak celá kytka taky není nic moc. Byla vysazena společně s dalšíma, které teď mají zhruba třetí patro a moc nevypadá na to, že by se jí chtělo růst. Dneska jsem zkusil ten jeden kořínek namočit do kořenového stimulantu, tak doufám, že to k něčemu bude. Stalo se už někomu někdy něco podobného popřípadě nemáte nějakou radu, která by mě posunula v mém poznání dál?
Mi se osvědčilo zakořeňování přímo ve vodě. Stonek řízku jsem šikmo seřízl. Malou skleničku jsem naplnil (několik dní odstátou) vodou. Pak jsem do ní dal řez, a položil to do stínu (na skříň -asi 3 metry od okna, kde se přímé slunce nedostalo).
Vodu jsem měnil přibližně každé 3-4 dny. Ani ne po 2 týdnech byl řez zakořeněn a přesazen do substrátu. Není v tom nic složitého ;-)
Do vody jsem nepřidával žádné kořenové stimulátory, atd........