Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska se mi stala taková malá nehoda,nedolil sem nádrž do zvlhčovačky a semínka co ještě nestihly zakořenit se doslova usušily při r.v. cca 20% a teplotě 34°C.
No,ale nevadí měl sem v zásobě ještě pár naklíčenejch kusů,tak už je nahradily.
Taky sem pořád koumal co s tou malou vlhkostí,sejmul sem výstupní "trysku" ze zvlhčovačky a tím pádem je mlhovina hustší a těžší,doslova padá na ventilátor a ten mlhu rozhání po pěstírně.
Výsledkem je r.v. 80 - 90 %
2rastafan>peknej upgrade rasta se pozna!!
hele rekl bych ze ty seminka z tech tvejch hermacu by se ti mohli vymstit proc nesezenes naky rezy poradnejch genetik?patlat se seminkama (a este k tomu zhermenejch no namu)nevesti nic dobryho anebo aspon objednej znackovy semena ale semena jsou naprd ja je jedu uz ted poctvrty a jsem s tim maximalne spruzenej samci zabiraj v rustu zbytecny misto a berou prostor vetvim uz si na pristi in sefnu rizky a tobe to doporucuju taky
co se tyce vetsi vataze>>>>no jasne!!!!!!bude vic
tak hodne stesti a at ti to roste
ahoj fšichni !!!
tak sem tu zas po tejdnu abych se s váma podělil s mojema miláčkama.
nejni to zatim žádný hogo fogo,ale už se začínaj pomalu rozjíždět.
Tak se pohodlně usaďte,ňákej ten popkorn do ruky a jedem :-)))
Ahoj,ahoj,ahoj!!!
Tak dneska konečně dorazilo slibovaný stínítko A-Wings na míru.
Má trochu delší křídla,pač původně bylo měřený na holou skříň bez polyestyrenu,ale myslim že by to nemělo vůbec vadit.
Materiál je titanzinek.
Akorát mě teda štve,že se mi tam nevejdou ty dvě speciálky zářivky,no ještě zkusim popřemejšlet,možná že bych je mohl zavěsit na kraje stínítka co myslíte?
nazdar kolegové,tak sem dneska navštívil growshop-to vám byl zážitek,připadal sem si jak v pohádce.
Hned sem koupil odrazovou folii,pač ten polyesteren by se přece jenom za chvíli začal drolit a barva loupat.
Taky sem vyleštil stínítko-po 3 hodinách docela slušný zrcadlo,šajní to jako prase a to tam sou teprv úsporky !
Rozhodil sem sítě a fakt to vypadá,že na květ bude min. 400kilo sodík,tak držte palce,ale možná seženu za rozumnou cenu i 600kilo.
zatim se mějte a hulte!!!
mimochodem kytí sou 14 dní na růstu,vypadá to že do přepnutí na květ vydržej do konce měsíce,čau čau
řeknu Vám,ten mylar je perfektní věc-dost dobře se tam udržuje vlhkost.
teď si můžu dovolit jet se zvlhčovačkou na poloviční výkon a r.v. se pohybuje kolem 70% - taky tomu pomáhá to,že stínítko je bez pár cenťáků přes celou plochu.
Jo a ještě mam pro Vás novinku,možná budu mít řízany dobrýho skéra,tak sem zvědavej jestli to klapne.
Jinak bych řekl,že se mi zdá že kytí rostou podstatně rychlej než minulý kolo-taky aby ne - na rozjezd tam bylo ňákejch 152W a teď bez těch dvou 18W zářivek 125W,minulí kolo byly na růstu přesně 2 měsíce pod 76W až ke konci růstu sem tam přidal 45W=>121W
ahoj přátelé,díky moc za podporu všem,po 4 dnech se můžete kouknout na zelenou pohodu alá travex.
nemůžu si pomoct,ale myslim,že větší efekt tady pod tim stínítkem ty úsporky maj,když sou zavěšený vertikálně-určitě tomu napomáhá i ten mylar,kterej fakt odráží světlo jako prase.
Do konce měsíce bych chtěl přepnout na květ,ale než se tak stane tak ještě A-Wings stříknu chromem ať to je ještě hustší :-)
Myslim,že na úsporky to opravdu šajní slušně,myslíte že má cenu tam dávat ty fluory speciálky?
zatim se mějte a ať to všem roste !!!
ZDUŘ A KUŘ ! :-)
Zdarec,no ide to moc pekne kolko tam mas vlastne tych usporiek ? sry, neviem to :P a tie fluora special mozu doplnat spektrum, takze podla mna by tam nemuseli vobec vadit...Good Luck
tů mickey,vim že to trochu mate-na jedný fotce to vypadá,že jich tam je víc,ale jsou tam jen 3 kousky(na krajích 2x45W a uprostřed 1x26W)
mimochodem dneska jsem stínítko zkrátil na každý straně o 10cm a odrazovou plochu stříknul chromem,pač to celý ňáko tmavlo a začalo korodovat - vi tupci :-)))
Kytízzz rostou jako splašený,vůbec si s tim termínem přepnutí na květ na konci luny nejsem jistej,co vy na to???
nazdáár španělákůůů,já si právě nejsem jistej tim zastřiháváním,chtěl jsem to zkusit bez,aby každá kytka měla jen jednu paličku a všechna síla šla jen do ní,ale nevim myslíš že je to fakt gůd nápad ?