Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pridavam makro budhy...uz se zacina trpytet
cazin00: Hned jsem rizek prepnul 12 na 12 a vyrostly jen takhle, ale ta G13xBW jeste porad roste, ale myslim, ze nepreroste
Zase přihazuju nějaký foto
Budhu teď obývá takovej bílej pavouk , jak na potvoru se mi neukázal, když sem měl foťák
1.) vše pod sodíkem
2.) vše s bleskem
3.) ostře sledovaný Budha
Tak po nějaký době přidávám fota.
Za 14dní sklízím , už jsem otrhal listy, který stínily(pár paliček už jsem taky zaštípl )
Dnes jsem v zemi objevil nějakou mušku asi svilušku...
...potvoru, naštěstí jen dvě a sklizeň se blíží
Ještě jednou zaliju hnojkou a pak už vodou a nakonec destilkou.
1.) ze zhora
2.) z boku
3.) v pozadí K2 vepředu G13
4.) Budha(je naproti Kdvojce)
Nové fotečky...
Kytky už jsou na sklizení, takže jsem změnil plány. Zaliju už jen jednou a to destilkou. Tak za 4dny je skosím
Výnos bude malej, asi až moc, ale hlavně, že se to blíží zdárnému konci. Určitě sem se z toho hodně naučil a vychytávky použiju příště.
Nejhezčí je Budha(taková malá raketa)
Záštipky sou dobrý, už bych sklidil, ale ještě to chci pročistit destilkou. A myslím, že ještě trochu nabidou.
Ještě aspoň jednou pojedu v té samé skříni, ale trochu to vylepším. Kytky budou odděleně kvůli hnojení, plánuju stínítko a novej pacháč, tenhle už je v háji-rozsypal se! Příště tam dám apoň 6 řízků Teď vylepšuju matkárnu, která jede a stavím řízkárnu na předpěstování outdooru.
Tak máti to zjistila - můžu si za to sám, ale vypadá to, že se spolu ještě nějak dohodnem... Otec to zatím neví.
Proč to prasklo:
1.) nedostatky skříně(nebyl 100% pacháč, při absolutním tichu to bylo trochu slyšet)
2.) máti mně našla pálku v kalhotách
3.) Nebylo by podezřelý, že sem se zničeho nic vrhl aktivně do pěstění? Taky už jsem to dřív zkoušel a naši o předchozích vencích i jednom vnitřku věděli...
....takže asi tak
=> z toho vyplývá
Pro jistotu jsem bez flushování sklidl K2(vypadala na to) a Budhu(ještě tak těch 5 dní)