Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mam problemy se schnutim kraju listu od te doby co jsem je dal pod sodik ,ale taky sem je pohnojil tak nevim cim to muze byt jestli prehnojenim nebo malou vlhkosti doted byli deset cisel od lampy kde bylo az 30stupnu vcera jsem je dal 20cm pod svetlo (tam je teplota okolo 25stupnu)a pridal nake rucniky pro zvyseni vlhkosti .(sorry za kvalitu je to foceny skoro mobilem )
matko: je to asi prehnojenim,hned sem prestal a vypada to ze se to zpomalilo ne-li prestalo.
Dneska se mi do ruky dostala mriz kterou bych mohl pouzit je zelena a je cela z plastu.Akorat se bojim jestli nebude stinit kytickam plast je pomerne siroky oproti vypletu dratem.
Dneska jsem zastipnul fimem aspon doufam,schnuti listu se zpomalilo a kityckam vyrazily krasne vetvicky (nekde jeste bohuzel osychyji i ty nove malinkate listecky)
Takze jsou tady slibovane fotky kvalita nic moc ale pristi vam muzu slibit uz budou jina kvalitka,kyticky maji 20dnu a dneska jsem prstrihal vsechno listi spalene na zacatku rustu hnojivem planuji jeste zastrihnuti a pak uz vaznejsi zasahy nechystam,prepnout hodlam asi 4dny po zastrizeni.
nazdar kolik maš kyti dohromady nějak sem nezvladl počet je dobre to davat na scrog ?pravě nevim co s tim mam udělat !ja???ale asi to necham nějak přežit hodně zdaru a tolik nehnoj
The Farm:Kyticek mam dohromady 6 a 2papricky vzhledem k tomu ze to je jenom 150ka tak to na nic jinyho nez scrog nevidim,hnojeni uz kyti zvladaj v pohode plnou davku.