Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hyena: Sam to mam chycene dratem a je to bez problemu..pokud paska nebo guma vydrzi tihu kyble a hlavne vlivy pocasi, tak v tom taky nevidim problem..jen ten drat mi prijde nejjednodussi. Kazdy rok ho vymenuju, aby se nezarezaval do stromu.
Varuker:
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
jasnačka drat rulez alebo aj špagát ale dosť pevny a viac vrstiev a treba aspoň 3 krát na ten strom vyliezť ráno na obed a večer aby si vedel jako tam svieti slnko a snaž sa prosím čo najmenej vetiev zrezať čiže 2 meraj a raz rež
a teda tvoj profil je na mňa akože velmi dementný no ale každý je iní
Tak toto ma naozaj prekvapuje....ty si myslis ze kmen ma hore priemer pol metra??? okolo kmena sa podla mna zmestia tag 3 kyble....a aj tag by jedna z tych troch rastliniek bola krypel bo bi mala malo svetla....rebrik??? vsak ty ludia co tam chodia len niekedy by si ho vôbec nevsimli....a bol si tam len raz alebo viackrát....alebo mas to vlastne uz okukane???ako vravi krychle skus na strom najprv vyliezt a potom pis ako by sa to dalo vychytat co najviac....
velkej.lucas: Jo, to vlezou..jeden na sever, dalsi na vychod, jih a zapad Vrut ze poskozuje strom mene? Kam na tyhle plky chodis? Mezi zavrtanim cehosi do stromu a mezi ovazanim kmenu dratem je myslim znacny rozdil..nebo jsi hodlal ten strom provrtat a drat dat skrz?
Kdyz uriznes tu spicku stromu, tak se jich tam vejde 5
praxer: Svuj navrh beru naprosto, ale naprosto vazne!
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Lol tak ten vrut me dostal jelikoz strom ma podelnou strkturu vlaken tak provazem je max. stahnes a nepoškodíš nic ,max kuru ktera slouzi pro ochranu vrutem se navrtas stromu do llýka atd. a vykurvíš mu koloběh živin )
no jak to tak čtu, tak asi uplně nej by bylo vzít a udělat to podle mojeho nakresu. Ve dne svítí okny, a v noci svítí 2000w sodík.
100% nenápadné!
zvětšte si to!
Takhle to dopada, kdyz nekdo mysli jen na to, jak vytriskat co nejvic.. Vruty ve strome, urezana skoro polovina vetvi
Těmi vruty sem myslel to, že sou rozhodně lepší a bezpešnější než hřebíky míň požkozují strom. Ale nevýhoda drátů a provazů je, že je u nich docela velká pravděpodobnost že ujede-aspoň trochu skoro na 100%.
Jo tak ty ses nerozmyslel mezi vruty a dratem, ale vruty a hrebiky? To ses vazne takovy bezohledny prase, ze bys byl schopny narvat do stromu neco takovyho? Co ze se stane s tim dratem? Ujede? Jedinej ujetej jsi tu ty..s dratem se nic nestane..ze me, na rozdil od tebe, mluvi zkusenosti
sorry ale ses magor to muzes dat rovnou do zeme.tohoto si kazdej vsimne.a vanocni strom?budes sazet pred vanocema??!!a co ten chudak strom.ja bych privcazal tak max dve kytky na spicu a to je myslim maximum.
Jednu takovou věc: kdybys zkusil do stromu navrtat vrut tak nepoznáš žádný rozdíl.
Coze? Mne nejde o nejakej rozdil, ale o ten strom..kdy uz to sakra pochopis..strom je stejne tak zivej jako ty - co kdybych do tebe navrtal vrut, myslis, ze nepoznas rozdil? Je mi z tebe a tve bezohlednosti spatne To to nechapes nebo si delas prdel? To bez mrknuti oka budes nicit strom, kterej je, jak je vidno, daleko starsi nez ty? Klobouk dolu, ses machr, kanec..