Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Svět, tak trochu jinýma očima.. napište
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
GreenMary
Stálý Člen

Karma uživatele GreenMary - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 17

No jo, asi to uzavřu..
Prostě to celý nějak bylo, je i bude. Smysl to řešit asi nemá (i kdiž..) Hlavně že nám to dalo travičku, přátele a pohodu a lásku. Vždyt o to v živote jde, ne? Proto všem přeju, at jsou v živote štastný, maj pěknou úrodu a žádny oplejtacky s fízlákama..

Uzavírám tento thread. PAPA:-)

Ciao... GM

P.S.: Ale fakt dík za ohlas, Groweři;)

Člověk by neměl strkat nos do chyb jiných lidí,
do toho co udělali nebo neudělali.
Spíše by měl přemítat, co on sám udělal nebo neudělal..
...GreenMary...

Old Post 27-12-2001 v 17:54 PM
GreenMary je offline   Profil uživatele GreenMary   Find more posts by GreenMary   Foto galerie člena GreenMary   Click here to Send GreenMary a Private Message   Add GreenMary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Hele GM, mě se zdá, že téma v sobě má ještě hodně života. Nebalíme to brzo? Příspěvek č. 18

Dívat se na svět jinýma očima je něco, co bych chtěl podpořit. Zkusím tedy malou poetickou transfuzi!

Krajina posedlá tmou.

Kudy kam, kudy kam, šátrám a narážím,
levačku před sebou a v pravé čísi ruku.
Věří mi po hmatu, sami prý nedojdou,
kdyby tak tušili, že věří nedouku.

Kudy kam, kudy kam, táží se ze všech stran,
každý z nich oči má, a přesto svůj svět nevidí.
Drží se ruky slepého, doveď nás do nebeských bran!
A tak je tedy vedu, když už jsou na tom tak špatně,
že už se za mne ani nestydí.

Šátrám již od dětství a jsem v tom vskutku dobrý.
Narodil jsem se totiž do světa, který byl celý modrý.
Než jsem se naučil jím procházet, byl jsem jen terčem jejich smíchu.
Pak mi to začlo docházet, oni mne nenávidí, že mne milují,
jsem totiž obraz jejich hříchu!

Já sám jsem nevidění, já sám jsem také zrak.
To každý z nás je tma i světlo!
Dřív mne to hnětlo, čekal jsem na zázrak,
jít od bolesti k bolesti mne pletlo.
Teď už se nespletu, nejsem v tom sám,
Tak pojďte, au, já cestu znám!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 29-12-2001 v 05:56 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GreenMary
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Tak nejlepší je ta předposlední pasáž.. jsi dobrej.
Joo je to tak.. nenavidí mě, protože mě milují. Postavím totiž před ně zrcadlo.. vidí sami sebe.. Potom se jim zdám, jako jejich starý známý. Jako by mne znali již mnoho let. Ale jsou to jen oni, co jim opravdu ukazuji..
Nenáviděný a milovaný......

znáš?

Já u pramene žízní hynu,
uprostřed ohňů vládnu temnotám.
Kdo mě má rád, tomu dávám vinu
a pravdomluvným lži vyčítám..

tak co jsem to za člověka...

...GreenMary...

Old Post 30-12-2001 v 21:39 PM
GreenMary je offline   Profil uživatele GreenMary   Find more posts by GreenMary   Foto galerie člena GreenMary   Click here to Send GreenMary a Private Message   Add GreenMary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GreenMary
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

2hh-top

Díky za pěkný článek v PM..
No.. já osobně bych to ještě nebalil ( ale jednoho bych teď přeci jen ubalil )

momentíkk..... ... ubaleno
odpaluji....
Jeee...

Mám toho hodně na srdci, tak kde začít? Nevim... hmm. Asi ne..
Asi dneska ze me už nic kludnýho nevypadne.. Tak nic, zase příště.

Aloha.. GM

...GreenMary...

Old Post 30-12-2001 v 22:01 PM
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

bump - taky dobry poctenicko

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 25-05-2005 v 16:23 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

No koukam ze pred par lety bylo na groweru hodne filosofu. Kam se vsichni podeli? Holt lide prichazeji a zese odchazeji, nekdo se zdrzi dele (ze jo Dude) a nekdo jen prolitne

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 25-05-2005 v 16:40 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moriaty
Stálý Člen

Karma uživatele Moriaty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

No já přišel nedávno na tygle zelenkavý stránky. Hned mě zaujalo téma Hřbitovy vod chell. Nejsem vyznavačem výdobytků civilisace. Počítavej svět zvládám ztuha. Říkal sem si, že tu sou lidi s kerýma bych si měl co říct......
Časem přemejšlim vo tom( asi ta stíha nééé), že sem asi ňákej divnej.Vlna emocí se rozbíjí vo studenou plochou zeď mělkých plků, kastování a probleskující nesnášenlivost..

1. Na louce vyrostla květina
nebývalého druhu
Když si ji nakrájíš do
uvidíš v pokoji duhu.

2. Marně jsem listoval v herbáři,
vypadá trochu jak jetel,
roste jen od srpna do září,
na to je třeba brát zřetel.

R: Míti svou duhu kapesní
to je dnes určitě terno.
Duhová šťáva kape
utopí v sobě to chladno a černo.

3. Možná si ťukáte na čelo,
to už máš, Plíhale, z pití.
Jenže proč by se, krucinál, nesmělo
vysnít si kouzelný kvítí.

R: Míti svou duhu kapesní,
to je dnes určitě terno.
Nebuďme, přátelé, adresní,
ale kdo dělá to chladno a černo?

4. Lepší je fušovat do kytek,
když nám ten svět nějak zešed',
nežli se ztřískat jak dobytek
a pak se řezat a věšet.

5. Na louce vyrostla květina,
lalalalalalala ...

Old Post 25-05-2005 v 19:35 PM
Moriaty je offline   Profil uživatele Moriaty   Find more posts by Moriaty   Foto galerie člena Moriaty   Click here to Send Moriaty a Private Message   Add Moriaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lImEtA
Nový Člen

Karma uživatele lImEtA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

za vsechno muze PRIRODA - ta je ten mocny pan

Život je o žití, ne o přežití. When the right time comes you will find the right person :O)

Old Post 26-05-2005 v 14:41 PM
lImEtA je offline   Profil uživatele lImEtA   Find more posts by lImEtA   Foto galerie člena lImEtA   Click here to Send lImEtA a Private Message   Add lImEtA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kolumbijec
Stálý Člen

Karma uživatele kolumbijec - 0% Pěstitelská

........... Příspěvek č. 25

za vsechno muze nic- to je nejmocnejsi pan..........

Old Post 26-05-2005 v 15:08 PM
kolumbijec je offline   Profil uživatele kolumbijec   Find more posts by kolumbijec   Foto galerie člena kolumbijec   Click here to Send kolumbijec a Private Message   Add kolumbijec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moriaty
Stálý Člen

Karma uživatele Moriaty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

nigdo nemůže za nic, protože čas je hroznej pán a nemusí se na nic ptát.....

Old Post 26-05-2005 v 20:01 PM
Moriaty je offline   Profil uživatele Moriaty   Find more posts by Moriaty   Foto galerie člena Moriaty   Click here to Send Moriaty a Private Message   Add Moriaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:44 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás