TERMIX
Stálý Člen
|
Ja kupuji od Nirvany 3 sezony a tak prihazuji "trosku do mlyna" ,podotykam ze pestuji na Vysocine kde dozravani je dosti problematicke avsak Durban Poison a New Purple Power to zvladaji s odrenyma usima ale zvladnou vzdy oproti Early Budu a Swazi ti to proste nestihnou(vic odzkouseno bohuzel nemam).No a co se tyce indoor tak Ak-48 ,Pure Power Plant,White Rino,MarockxAfgan jsou dostacujici az, az (take osobne odskouseno).No a co rici nazaver,snad jen to ze Nirvana neni seedbanka ze spickovou kvalitou ale takzvane uspokojivou dle meho nazoru.Jeste snad jen k obednavkam ktere provadim platebni Visa kartou a bez problemu vse doslo v poradku.Ale tento rok me prekvapila s klicivosti a to konkretne modelu Hawaii x Sk#1 z 10 ks vyklicilo pouze 1 seminko ,tak doufam ze to alespon bude holka bo ma nadstandarni peci Dr.Termixe a Ph ji drzim kolem 7 bo to pry muze pomoci k rozhodovani mezi holkou a klukem ale stejne si ale myslim ze to ma seminko v genetice dane jiz dopredu.Tak to tak zhruba vse.TX
|