Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj, tak ja jsem se k vam vlastne taky pridal ) kvuli bakalarce a statnicim. Proste jsem si tak nejak pred vanocema rek, ze to omezim, dam si tak 1x behem vanoc, pak na Silvestra a od ty doby nic. Chci dodelat bakalarku, tu musim odevzdat do 27. ledna a pak si asi nejaky oslavny brcko dam a pak zas mesic pauza protoze mezi 20-25 unorem budu delat statnice, tak abych se to stihnul naucit. No a jestli to vsechno dobre dopadne, tak uz se moc tesim jak to oslavim )
Jinak jak uz tady nekdo psal, to jestli si dam speka neni ani nijak o zavislosti nebo o potrebe, ale jestli na nej mam chut a i tu chut si dokazu odeprit. Takze vydrzet se da urcite treba rok, ale zas proc si nedat kdyz je chut a duvod, ale urcite by se to nemelo prehanet. Ja nejvic hulil tedka po sklizni, tak 2- 3x tejdne, to je ale jak tady ctu ty prizpevky (10 brk denne) docela malo, na druhou stranu by me bejt vecne zmastenej ani nebavilo. Proste jeden den si zahulim uziju si vecer a druhej den normalne funguju. Ja vidim na kamosoj kterej huli v podstate kazdej den, jak je apatickej a kdyz neni zhulenej tak ma depku a kdyz je tak je vetsinou dost mimo. Proste vseho s mirou. Chce to zit aby jste si mohli obcas dat toho speka a ne hulit proto aby jste mohli zit. ne?
Vesmír je nekonečně dimenzionální prostor. Podstata všeho je v ničem. Čas neplyne lineárně.
jj, ale vazne je to lepsi si dat po mesici totalni kase tyden oraz. clovek si vse urovna v hlave a soukromem zivote, pak se do toho da ponorit jeste hloubeji.
U me je to oboji.Nejvic mam chut zahulit az tak po tretim pivku,ale po novem roku sem prestal pit,tak sem jeste nehulil.Sem taky zvedavy jak dlouho mi to vydrzi.Jak uz tu bylo uvedeno se mi obnovily sny,zdaji se mi cele pribehy ktere sem pred tim nikdy nemival.Delal sem uz deset kousku denne minimum.JInak jedno vitezstvi uz mam za sebou a to jsou cigarka,nekourim uz 4 roky po 7 letem intenzivnim vykurovani,tak uvidime jak to dopadne,ale s trafkou skoncit nehodlam.
Jinak preji vsem co si dali nejake precevzeti,at se drzi a nepovoli.
Já na to mám,kdyz si tatatataratatata
No já přestal ve svém životě už hodněkrát. A to z různých důvodů. Hulit sem začal tak 3 - 4 roky zpátky. A ještě jsem do toho pořádně neviděl o co go. A tak jsem po období sklizně kdy všichni měli hulil. Psychická závislost nic moc, takže jak začala Zima a outdoory byli skouřený tak jsem prostě přestal. Vydržel jsem i pár měsíců... Respektive mě ani nenapadlo že bych snad měl někde hulení shánět nebo ho snad pěstit.. V létě jsem začal na novo a od té doby jsem zase mnohokrát přestal. Většinou spíš kuli tomu, že jsem neměl. Ale byli tady i takový pokusy, že bych jako přestal když mám a že bych si to třeba šetřil do budoucna¨. Takovýhle přestávací pauzi mě ale chytaj jenom kuli mému okolí, ještě se mě nestalo, že bych uvnitř mě cítil potřebu přestat a proto si stejně vždycky dám. Myslím si o sobě, že mám silnou vůli, ale ještě jsem nenašel důvod proč přestávat... Snad jen proto, že po pár týdnech nehulení si dát nějakej monstrozní model je zážitek, kterej za těch pár měsíců stojí... Teď momentálně nehulím protože nic nemám . . .
Tak se musim vsem priznat je opravdu tezke prestat s necim, ceho mate porad dostatek a kdyz kolem vas lidi huli, je to jeste horsi!!! Po 10-ti dennim odhodlani nekonzumovat marihuanove splodiny jsem selhalaaa! Zrovna kdyz dal bracha prijmacky tak to proste neslo odmitnout.
Ted jen doufam, ze si ten kamos, se kterym jsem se vsadila, nebude chtit co nejdriv vybrat sazku (chlastat 12 hodin v kuse).
To nezvladnu Jo a kdyby mel nekdo zajem, tak mi uz muze chystat parte
Ale i po selhani se budu dal snazit nehulit (prece jenom je to jen jednou v zivote, kdy da vas mladsi bratr prijmacky po tom, co se ho snazite den pred nima seznamit s jeho budoucimi starsimi spoluzaky "umelci" a oni vam ho na seznameni pekne opijou a zkouri...) ale dal to a za to ho obdivuju! Schvalne, kolik z vas dalo prijmacky s nejakou tou 0,6 promili alkoholu v krvi?
No, moc me to neomlouva - opravdu se stydim a od ted to beru smrtelne vazne! (pokud preziju mych osudnych 12 hodin... )
Pevnou vuli vsem growerum!
Tak musim rict,ze po asi 5-letem obdobi,kdy sem hulil skoro bez prestani [dycky tak max 2dny] sem se k vam experimentatorum asi pred 2tydny pridal...ne proto ze by ze bych si rek ze chci skoncit s hulenim,ale proste jen zkusit jake to je...a taky sem v irsku a vsechny zasoby uz sem zhulil a kupovat tady g za 20Eur od cernochu se mi moc nechce...
Taky me docela prekvapilo ze dokazu byt happy i bez toho,ty barwity sny sou taky mazec ale docela se tesim,az se po nekolika tydnech/mesicich [uvidime] pekne zborim
Nazdárek, tak taky sem musím přispět. Já už nehulím 13 dní, a dal jsem si předsevzetí že alespoň leden vydržím bez toho. Ale ani předtím jsem nehulil moc, tak 2 max 3 špěky týdně, někdy ani to ne.
No a teď co jsem 13dní něměl, tak mi to ani nechybí, akorát poslední 2dny na to mám chuť na tu vůni toho špeka, ale mám celkem dost silnou vůly a nedám si, protože když jsem to řek hodně lidem že jsem si dal předsevzetí na leden, tak to prostě MUSIM splnit.
No a přitom mám tolika materiálu, že kdyby jsem hulil každej den , tak to do další sklizně všechno nevyhulim
Čus, užijte si výkend, já už ho mám od dneška, zítra jsem doma, dneska jsem udělal zkoušky.
Tak nevim jak ostatní, ale já se považuju za příležitostnýho huliče, ikdyž doma toho tak mám kýbl...
Rozhodně platí, že ganja má dost negativní vliv na paměť. Třeba u mě se pto projevovalo (po týdením každodením hulení) zhoršenou schopností si vybavovat některý složitější výrazy.
Jinak sny si taky v high moc nepamatuju, ale mám znich dobrej pocit.
It's time for some tea! Make tea not war!
Tak pravil pan Časnačaj.
Hoj
ja to taky pauznul po Veselych vanocich a silvru..... bylo to v poho, ani jsem nemel chut, spis jsem citil ze necu. Pak jsme si s moji kocickou se kterou jsem 5 mesicu udelali hoooodne pekny vecir u ni doma. Vlastne poprve po tech mesicich
A jak jsem dosel domu z toho mrazu a pln dojmů, tak jsem se na to zpukal a spokojene za chvilku usnul. Ale ted zas docela nehulim, ikdyz mam chut a koci mi rika ze jsem ted divny kdyz dont smoke
Já to mam asi takhle od pondělí do pátku většinou nehulim až na náký vyjímky.A při nejhoršim je to pár brk na který mě musí eště někdo pozvat.Ale jak začne pátek večír 6 hodina už to jede.A hulim jedno brko za druhym.Takže vyhulim i 10 brk za večer a je jedno jestli je to venek,skunk,nebo hash.Občas se přehulim takže se mi na půl hodiny až hodinu udělá zle ale jak se proberu tak zase hulim.V sobotu sem na tom podobně.A v neděli nehulim a dávam se dohromady.Mam vypatláno v hlavě a vždycky si řikam proč to hrotim když stačí tak 3 brka.Pak zase do pátku nic.Ale eště nikdy to nebylo tak že bych v pátek a sobotu nehulil to prostě nejde.