Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim
žmoulání nejde, já jsem letos žmulal dvě kytky a měl jsem ruce na padrť.
to Jahudka!: lepší když v porostu chodí nahé slečny
to 100Thermal: no nevypadá to moc vábně
kamil: Je to malý ruční lis, vytváří tlak až 3000 kilogramů. Při lisování se tělo lisu zahřívá nad sporákem, což zvyšuje lisovací schopnost... Ale je to drahý jak sviňa
Ja uz na to taky cumel,ale protoze neumim dobre english tak jsem tomu moc nerozumel..Takze se to slisuje a potom se to zahrejva.To se dela i s listama?To se protlacuje pres nejakou mrizku nebo co?Ja to proste nepochopil.Protoze kdyz bych to jenom slisoval,treba ty stonky tak by to k huleni asi moc nebylo.
Jinak by se to dalo v pohode od nekoho sikovnyho kdo ma soustruh vyrobit..
Ten matroš by byl docela problém, je to prej vyrobený z nějaké hodně tvrdé ocele, čemuž odpovídá i ta schopnost vytvořit tlak 3000 kg, to už chce dobrou kvalitku, aby se závity nestrhaly...
Ja to vyzkousim udelat.Je to uplne jednoduchy.Staci 2srouby a jedna matka.Jestli nekdo znate jak se delaj bouchaci srouby tak to udelam uplne stejne.Proste se nasroubuje na sroub matka jenom do pulky zavitu.Do ty matky se da nejakej ten matros a z druhy strany ty matky se nasroubuje druhej sroub.Pak uz stacej jenom 2 klice a utahnout to proti sobe.Nevim jakej tlak se tim vyvine,ale dalo by se to spocitat (urcite nekteri to znate z mechaniky)..Tech 3000kg je tlak kterej udavaj,ale nevim jestli na cm2 nebo mm2...
zdravim
měl jsem nedávno možnost nějak podobně lisovat, nevím teda jakým tlakem, ale slisoval jsem tak dva gramy do rozměrů válečku (tabletky) v. 2-3mm, š. 5 mm a d. 5 mm. Na kouření dobrý, ale haš nebo tak něco to nebylo. Oni tam na těch některejch mají pěknou hnědou hmotu.????