Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taaaak...ted jsem je přesadil do větších květináču (bez drenažních dír)...dolu sem dal kerazit ..(jako drenaž)....jinak zatím rostou ..doufam že nedostanou šok(i když nevím z čeho protože sem je dal do te samé pudy ve které byly před tím....jenom do noveho květinače
n0si :
samozřejmě plně souhlasím, ale mám takový dotaz,
Proč, když má někdo několik kiti v jednom kvetinaci nemohl ty samce odříznout kousek nad zemí a kořínky tam normálně nechat?
TO nOsi:takže když je pozítří zase přehodím zpatky do tejch malejch květinačku tak to bude oukej?..a co když jim to bude vadit???(jako to přesatování sem a tam...a není ten malej květinač trochu malo?...a kdy mam začít zastřihavat fimem?
dneska mi vyklíčily semínka od time (mu patří velkej dík)....jsou tři a je to silver pearl ....uš to sadím....... a kolik myslíte že vtom mužu mít kytek???????(jako v tě bedně)
jj, 21°C je optimalni teplota pro zakorenovani, tak to bude fajn...
spis bych si lamal hlavu stim, jak dat kytky bliz ke svetlu?? budes je necim podkladat??
peace
A otvory do tých kvetináčov urob,aj keď tam budeš mať drenáž.Čo keď napr. budeš potrebovať preplachnuť substrat?Môže sa zasoliť,zlé ph a podobne
Ak ich budeš mať ďaleko od svetla,budú sa ťahať a málo vetviť.
1)pohled na prvni usporky a první kvetinač
2) pohled na druhou usporku a na druhy květinač )))
3)tady je to v poměru s větrakem......doufam že se kvůly toho kítí neupeče
hodně štěstí
sice je fakt že wattáž úsporek bude sotva stačit na růst, na květ by to chtělo daleko větší osvětlení... z vlastní zkušenosti vím že pokud se o kytku dobře staráš poroste i pod slabým světlem (každopádně to nebyla žádná sláva), ale s květem to bude horší
pak bych ale vyřešil odtah a ochranu proti přehřátí aby ti kartonové dvěře nákrásně nečaply
nenech se odradit od alobalu, natři ho silikonovým olejem, to zpomalí korozi, případně ho budeš muset vyměnit... já ho mám ve skříni a šalvěj jenom chrochtá. je pravda že ji nerosím tak korozi nějak neřeším, ale nic není tak horké jak se uvaří
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever