Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
... jj taky, taky. Nejdříve mi zežloutli velké listy, které později upadli. Zbytek zůstal na svém místě až do konce. Pozor ale na přehnojení a na vysoké pH. Kytky v extrémních podmínkách nemají takový apetít a tak se hnojivo v podobě solí usazuje v substrátu, což má negativní vliv na hodnotu pH (stoupá). Rovněž pozor na přelití - v zimě je to mnohem jednodušší.
Jinak jsem zrovna dneska sklízel blueberry a G13xHP a tak připojím foto. Bohužel (bohudík) jsou kyti po manikůře, tak tam žádné listí neuvidíš
Já jsem měl podobný problém. Mám to na půdě a v mrazech je tam i -10. Proto jsem obalil celou skříň dvojí vrstvou rockwoolu. Dovnitř jsem dal regulátor teploty(200kč) a na to jsem napojil fén(odběr 500W). Ventilátor mám zatím zacpaný. Teplotu udržuju ve tmě kolem 20 stupínků a spíná to co půl hoďky asi na 3 minutky, takže spotřeba je zanedbatelná(u mě když svítím na květ, tak mi to vezme 2Kč na den).
Rostlinky kvetou nádherně, připojuji foto(5xSantaMaria,1xobyč) 40.den květu