Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
joeart a o to by mi najviac slo aby bol dodrzany ten casovy usek za kolko ta objednavka dojde k zakaznikovy cela a v poriadku.
Aj a to by som isiel v ustrety ze keby bola objednavka nad urcitu financnu hranicu tak by sa uz dorucenie tej zasielky riesilo inac napr. vlastnym autom a do pol dna by si to mal doma alebo na urcenej adrese.
tak toto je posledný mail čo som od grínov dostal:
Prijemny den.
Dnes sme spolu volali a tak som sa pozrel na stav tvojej objednavky.
Cize 28.9 bola odoslana,lenze sa nam vratila so zaradenim ako nevyzdvihnuta
co v praxi znamena ze nastal problem na miestnej poste za ktory bohuzial
nemozeme,ale rozhodne s tym mienime nieco robit.Chyba nastala samozrejme aj u
nas a boli by sme velmi radi ak by sa to dalo do poriadku.
Takze mozem ti slubit,ze dnes rano to urychlene posleme pretoze finis je pre
rastliny najdolezitejsi a nam to je jasne.
Samozrejme pri akejkolvek objednavke v buducnosti mas u nas bonus,zlavu alebo
cokolvek cim sa da odcinit toto nase zavahanie.
Vela Prijemnych chvil stravnych pri nasom spolocnom hobby
GreenSpirit Team
ˇ
NIČ NEDOŠLO A UŽ ANI NEDOJDE LEBO JE TOMU TAK 3-4 MESIACE takže tak...
gona toto presne volali aj mne po mesacnej objednavke na tienidlo ze sa im to z posty vratilo ci mi to maju poslat este raz ale uz som im z polutovanim oznamil vtedy ze uz to mam davno z inokade ze som nemohol na to uz dlhsie cakat
no ja sa divim ze to mne vobec prislo kedze dojebali adresu na ktorej byvam ale aspon som sa s priatelkou pobavil lebo vazne dobra ulica ktoru vymysleli uuuplna parada a vobec sa nedivim ze sa im vracaju zasielky ... mozno viac konzumuju ako predavaju ale rozhodne to nieje vonkoncom loajalne a lepsie by bolo keby asi posielanie na dobierku vzdali ja tiez necuram proti vetru lebo viem ze sa ocuram ... tak dufam matko ze nieco z toho bude co planujes potom ma kontaktuj ked budes mat web bol by som rad prvy zaregistrovany ...
tak to som tu asi jediny ktory mal len par vyhrad
no povedal som svoj nazor, poznam ich asi tak ako vy cize ziadne
uprednostneni neni ani nebolo.
s tou postou neviem, mne doslo vsetko ako malo, a aj v dohodnutom termine. +- par dni hore-dolu to bolo ale nic strasne.ak pestujem radsej si treba vsetko objednat vopred ako cakat na chvilu ked ti to treba a potom to zhanat ako divy. cez leto mali 1mesiac dovolenku,
bolo to aj na nete..cize mozno niektore prietahy vznikli aj tym...
aj ked 3mesicae alebo vobec je urcite divne
inac moja rada ...zajdite tam osobne a mate pokoj, kupite co chcete a budete to mat hned. ja nemam auto a skoro vsetko som si doniesol odtial na chrbte v rupsaku, cize da sa ak sa chce....
tot moj nazor, nikoho nebudem presviedcat o inom.
PS: zoberte si keby nebolo spiritu kam by ste chodili na vsetky tie veci co treba na grow?? do ciech, viedne??? ... kazdy robi chyby, uvidime ako sa to bude vyvijat dalej. ja som znova za greenspiritom lebo bez neho by som nevypestoval nic kvalitne. poskytli mi info o hnojkach a pestovani ktore som potreboval, vysvetlili co a ako. a vsetky info bolo ok, podlozene vlastynmi skusenostami co je tiez velmi dolezite pri takomto druhu obchodu
majte sa
wolverin ty to mas mozno blizko do blavy tak tebe tam neroby problem si zabehnut aj autom alebo budom.Zober ale do uvahy niekeho z uplneho vychodu Bardejov a tak ten neviem ci by kvoli hnojkam chcel precestovat a zabit cely den.
no mam to tak na 2 hodiny jazdy vlakom a pol hodku po blave spojmi ....pisal som ze auto nemam
ked si z bardejova tak to mas teda hodne daleko ale neverim tomu ze by si nezasiel na jeden den do ba a nakupil co potrebujes ak to uz fakt potrebujes a chces vypestovat nieco poriadne...
to uz je ale kazdeho osobny nazor, ja pisem len moj
kurva tak co tu pises o bardejov ked to mas autom 2hodiny!!!
ma neserte ludia, treba sa sem tam aj pohnut z domu a nie sa len spoliehat na to ze ti to donesie posta alebo jezisko
niesom rozculeny len ak si 200km od blavy nechapem co este riesis? chapes ?? ... negativny nazor som nepisal, to bol moj pozitivny netreba to vsetko brat zas tak vazne, videl si uz zhleneho rozculeneho cloveka??? ja nie ...
idem kuknut do zrkadla...
Aj keby boli na 100% spoľahliví,prečo nemať nejakú konkurenciu?Našiel som len jeden growshop na Slovensku okrem greenspirit,niekde v Banskej Bystrici,ceny rovnaké ako v greenspirit,ponuka skoro rovnaká.
Anie v jednom z nich som nenašiel HPS pod 400W a myslím,že je kopa ľudí,čo by išli do menších watáží a nechce sa im to zháňať bohvie kde.Ja som chcel kúpiť balast na 250W a v elektre chceli za tlmivku,štartér a objímku asi 2000Sk.Tak na to sa môžem vys**ť.Keby som si mohol komplet potrebné veci kúpiť v jednom obchode,tak neriešim nejakých 1000Sk navyše za väčší nákup v growshope.Takisto ventilátory a napr. aj potreby pre pestovateľov hubičiek.Takže ja som určite za,nedaj sa odradiť!Growshopy mi pripadajú,že sa orientujú hlavne na tých,ktorí pestujú vo väčšom.Možno niekto vyhúli za 2-3 mesiace úrodu spod 600W HPS,ja už vyše 2 mesiacov húlim to,čo som si vypestoval pod 90W úsporkami.Keby som mal pestovať pod 400-600W,tak neviem,čo by som s tým robil.Každý nemá okolo seba kopu sociek Možno mať vyššiu watáž len kvôli kvalite,ale .... proste je to pre mňa zbytočné a myslím,že je viac takých ľudí,ako som ja.
A to mám do BA asi 40km a auto mám
[QUOTE]Původní příspěvek od expiry_date1
[B]Aj keby boli na 100% spoľahliví,prečo nemať nejakú konkurenciu?
Expiry konkurenciu mat mozu,ale asi to nebude taka sranda ako sa zda ked su zatial len 2 a aj to jeden je len znamy medzi ludmi
janse ze ste nespokojny, tiez som bol ale vyriesilo sa to a som rad. ak mate zle skusenosti je to vas nazor a urcite si za nim budete stat. to ze nemaju 250balast a vybojky sralo aj mna ale ak to fakt chces zozenies si ho aj doma...pripadne neviem ci ste im o to pisali, mozno by vam vedeli dat adresu kde to zohnat???
ventilatory tam nejmaju ale nechapem preco tu riesite to čo nemaju, namiesto toho co maju??? ventilator ti dokazu objednat aky chces, jasne ze bude drahsi ako ked si ho kupis ty, su predsa obchod a musia na dacom aj zarobit. ja som si za jeden den vygoogloval asi 3 adresy na to kde sa v mojom bydlisku daju kupit ventilatory, zasiel som tam , objednal a do 2 tyzdnov mi to doslo. je to tu cele o ...
zbytocne sa tu natahovat nema vyznam, ak cchete kupujte tam ak nie kupte si to potom od matka ak to rozbehne alebo si to nehajte poslat z ciech pripadne z viedne....