Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Bude někdo vědět?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Cabal
Stálý Člen

Karma uživatele Cabal - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Poradíte?Myslím si,že by to mohlo být tím přelitím

Old Post 20-12-2005 v 17:29 PM
Cabal je offline   Profil uživatele Cabal   Find more posts by Cabal   Foto galerie člena Cabal   Click here to Send Cabal a Private Message   Add Cabal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pajusa
Stálý Člen

Karma uživatele Pajusa - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Takže dneska mi včera mi dovezli zvlchčovač takže sem k tomu pridelal hadicy s čističky co mame na bazene a de to moc hezky akorat nevim jestli to mužu mit zaple přes den ja sem to mnel dneska přes den
zaple ale zatim se nic nestalo akorat ješte jestli to ma bejt v kuse zaply nebo si mam kupit časovač poradte skušenii tedkom si udržuju vlchkost 60% a před 4dnema sem přepl na kvet tak mam dat vice vlchkosti nebo mene poradte diky

Old Post 20-12-2005 v 18:19 PM
Pajusa je offline   Profil uživatele Pajusa   Find more posts by Pajusa   Foto galerie člena Pajusa   Click here to Send Pajusa a Private Message   Add Pajusa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Olek
Stálý Člen

Karma uživatele Olek - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Nechci te nejak prudit.
Ale jak uz mi rikalo par lidi: "FAQ" a "Hledani"
jinak:
http://grower.cz/forum/misc.php?act...faqgroupid=3#22

Old Post 20-12-2005 v 18:47 PM
Olek je offline   Profil uživatele Olek   Find more posts by Olek   Foto galerie člena Olek   Click here to Send Olek a Private Message   Add Olek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cabal
Stálý Člen

Karma uživatele Cabal - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Tak čím myslíte,že to je?Dnes jsem zalíval,ale vynechal jsem tu jednu,tak snad se zmotoří.Začíná se to tem pomalu vysoušet.Jinak zítra asi přepnu po 25 dnech růstu na květ,tak jsem i vypnul zvlhčovačku.\i přes to tam je mezi 50-60%.
Pajusa:Na růst jí můžeš nechat zapnutou celý den jen jí stáhneš,abys měl těch 60-70%.Já jí mám na časovce se světlem

Old Post 21-12-2005 v 15:21 PM
Cabal je offline   Profil uživatele Cabal   Find more posts by Cabal   Foto galerie člena Cabal   Click here to Send Cabal a Private Message   Add Cabal to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:43 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás