Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Zákon a Právo » Tresty odnětí svobody za marihuanu - 8 let na tvrdo ??? X Důvody pro legalizaci
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Sorry, smaz to- dekuji

[Edited by viridis on 06-06-2001 at 07:35 AM]

Old Post 05-06-2001 v 12:36 PM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Obecné TAG UZ TOHO MAM ALE FAG DOST Příspěvek č. 18

TO SNAD NENI MOZNE... ZA 3 KYTKY 8 LET ???
A MYSLIVEC ZABIJE CLOVEKA A DOSTANE PODMINKU ???
FAG SE ZEBERU, DU DO PARLAMENTU A FSECKY JE TAM VYLISKAM A POSTRILIM NA MISTE ... HAJZLY JEDNY VYPUPKOVANE VYKRMENE Z VELKYMA PRDELALMA VYVOZENYMA V ZASRANEJCH AUTECH ...
DA SE S TIM VUBEC NECO DELAT ????
DEMONSTRACE NEPOMOZOU, PETICE SOU K NICEMU
ALE UVEDOMUJETE SI LIDI ZE TEM ZAVRENEJM TO ZEBERE KUS ZIVOTA KTERY JIM UZ NIKDO NICIM NENAHRADI ??? ZAVREL BYCH TY CO ODSUZUJOU PRIRODU... TIM, ZE TUTO KYTKU POVAZUJOU ZA TO ZA CO JI POLITICI POVAZUJOU JE NEJHORSI PRECIN PROTI SAMOTNE PRIRODE... JAK SI TO VUBEC MUZE NEKDO DOVOLIT POTRESTAT CLOVEKA ZA PODPOROVANI TOHO CO PRIRODA SAMA VYMYSLELA... TO JE ZLOCIN NEJVYSSI ... AT MI CELA VLADA POLIBI PRDEL ...

A PAN PREZIDENT PRAVDA A LASKA ZVITEZI NAD LZI A NENAVISTI ... Se asi trochu sekl ne ? ... LEZ JAKO VEZ ... KID NEJVETSI ... NEVERIM MU UZ ANI JEHO JMENO...

SMEJU SE ... AT MI NIGDO NETVRDI ZE DYS PSAL TY SVOJE HRY, TAG ZE SI TOHO SPEKA NEUBALIL...

TO BYCH SE SETSAKRAMENSKY DIVIL... I KDYZ PRAVDA Z JEHO PLICEMA TO VYPADA SPIS NA CIGARA NEZ NA SPEKY...

TAG, JAKO NAS PAN PREZIDENT, DOPADNE KAZDY KDO HULI LEGALNI CIGARA... VEMTE SI Z NEHO PRIKLAD... KURTE A ZDECHNETE... NEHULTE ... BUDOU Z VAS FETACI ... NEBO UZ STE FETACI ??? CO MATE Z TOHO... JA SU TAKY STRASNY FETAK ... KRADU KVULI MARIHUANE PENIZE.. ZABIJIM LIDI... A MAM STRASNY ABSTAKY GDYZ SI NEDAM ASPON 15x DENNE SPEKA... JE TO STRASNY.. ASI PUJDU DO LECEBNY... SE NECHAT PRESKOLIT ZE SPEKU NA CIGA...

ZDECHNOUT S CIG JE PRECE PRIJEMNE... A TA BOLEST U RAKOVINKY PLIC ... HMMMMMMM... TA JE VELICE SEXY KAZDY RANO SE PORADNE, NAHLAS A Z PLNYCH PLIC VYCHRBLAT Z CIGAR ... TO TAKY NENI K ZAHOZENI ZE ???

Old Post 08-06-2001 v 10:50 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
2dek
Stálý Člen

Karma uživatele 2dek - 87% PěstitelskáKarma uživatele 2dek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

NO TAK TO JE FAKT NA HLAVU.....
GANJA TADY BYLA DŘÍV NEŽ NĚJAKÝ ZÁKONY A PRAVIDLA,
NEMŮŽOU ZA NÍ NĚKOHO VĚZNIT, JE MI Z TOHO ŠPATNĚ.......
ALE S TIM ASI NIC NEZMŮŽE JEDEN ČLK...
CHCE SE SPOJIT....
NA STŘ. ŠKOLE JSEM DAL NA BRČKO JEDNOMU (TED VIM ŽE HNUPOVI)
KTERÝ TAK ZA PŮL ROKU PŘIŠEL DO ŠKOLY NA EXT. A BLOUDIL TAM JAK
BLBEC, TAK MU DALI DEJCHNOUT A NIC, TAK HO POSLALI DOMU
A ON PAK NEMĚL CO DĚLAT TAK UKRAD NĚJAKÝ VĚCI V ŠOPU A ZAS
HO ODVEZLI DO ŠKOLY....A KDYŽ ZJISTILI JAK TO JE,
TAK SE NA KRIMINALCE ROZBREČEL A NÁPRÁŠIL CO MOHL I CO NEMOHL
O PÁR DNÍ SI MĚ CE ŠKOLE VYZVEDLI, BYL JSEM NEZLETILEJ TAK JSEM
DOSTAL NEJAKY NAPOMENUTI ,BO TAK UŽ NEVIM
KAŽDOPÁDNĚ NIC PŘÍJEMNÉHO....RODIČE,ŠKOLA ATD.

TO VŠE KVŮLY KVĚTU ROSTLINY, TED UZ NA TO VZPOMINAM V POHO
ALE DŘÍV...VYHODEJ ME ZE SKOLY? RODIČE SE MNOU NEPROMLUVEJ?
VYSLICHANI....NO FUJ
DOPADLO TO DOBŘE....ALE STEJNE JE TO NA HLAVU...

Old Post 10-10-2003 v 15:13 PM
2dek je offline   Profil uživatele 2dek   Find more posts by 2dek   Foto galerie člena 2dek   Click here to Send 2dek a Private Message   Add 2dek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gunman
Starec grower

Karma uživatele gunman - 85% PěstitelskáKarma uživatele gunman - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

tiež si bol pako, že si sa priznal :-))) Predsa mne, slušnému človeku, by mali veriť viac ako nejakému vypatlanému feťákovi :-)) Už Dr. Plzák hovoril: ...zatloukat, zatloukat, zatloukat... :-))

Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...

gunman

opus 1, opus 2

Old Post 13-10-2003 v 13:06 PM
gunman je offline   Profil uživatele gunman   Find more posts by gunman   Foto galerie člena gunman   Click here to Send gunman a Private Message   Add gunman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
2dek
Stálý Člen

Karma uživatele 2dek - 87% PěstitelskáKarma uživatele 2dek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

to gunman:

Já jsem se nepřiznal, řek jsem že jsme ubalili dohromady, nejsem žádný dealer.

TO GROWER TEAM:
MĚL BYCH TAKOVÝ NÁVRH, JESTLI NENI MOŽNOST DÁT NA WEB, NĚJAKÝ
FORMÁT .pdf .txt KDE BY BYLA MOŽNOST VLOŽENÍ OFICIÁLNÍ FORMULÁŘE
!PETICE PRO DEKRIMINALIZACI MARIHUANY! SE VŠEMI NÁLEŽITOSTMI
A OFICILITAMI.A NASOLIT TO DO VŠECH DISKUSNÍCH FOR ATD...

MYSLIM ŽE KDYŽ BY SI TO KAŽDÝ VYTISK, UDĚLAL SI PÁR KOPIÍ
A ROZDAL JE DALŠÍM SPOLUOBČANŮM,HOSPODÁM, KLUBŮM, ATD. K PODPISU, NASTŘÁDALO BY SE MNOHO PODPISŮ. NADÁVAT POLITIKUM MŮŽEM DO NEKONEČNA, ALE KDYBY JSME PROKÁZALI JEDNOTU MYSLÍM ŽE BY SE TAK 500TIS PODPISU NAŠLO, JE TO NAŠE PRÁVO (a povinnost)

PETICE BY SE PO PŮL ROČNÍM TERMÍNU POSLALI NA JISTOU ADRESU A ZASLALY BA SE ČLOVĚKU VEŘEJNĚ ČINNÉMU, JAKO TŘEBA JXD A TAK,
KTERÝ BY JI MOHL DÁT V POVĚDOMÍ CELÉ REPUBLICE PROSTŘEDNICTVIM TISKU A POLITIKUM.

UŽ MĚ NEBÁVÍ BÁT SE JAK MALEJ KLUK ZA NAPROSTOU ZBYTEČNOST,
A POSLOUCHAT JAK POŘÁD NĚKOHO ZAVÍRAJ ZA KYTKY ATD.
KRIMINÁL MŮŽU POTKAT KAŽDÉHO Z NÁS A PAK SI BUDEM VYČÍTAT ŽE JSME NIC NEPODNIKLI........

TOD VŠE.... DEKUJI GR.TEAMU ZA ODPOVĚD...

ps: jestli tu už nějaký podobný návrh je tak se omlouvám, ale nic podobného jsem nenašel...

TWODEK

Old Post 14-10-2003 v 14:30 PM
2dek je offline   Profil uživatele 2dek   Find more posts by 2dek   Foto galerie člena 2dek   Click here to Send 2dek a Private Message   Add 2dek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:01 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás