Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cau hogi k+ zo slovenska
tiez idem led len mam problem zohnat red 660nm u nas
maju len 630nm 10cd 24sk/ks
modre mam 5cd nm-nepoznam 16sk/ks uve
su 300nm daco neviem presne4,5cd 46sk/ks
bude aj fot
No to sou docela strasny ceny... Zkus si objednat zásilku z www.gme.cz podle mě by neměl bejt problém se zasíláním na Slovensko.
UV jsou drahý jako kráva a těžko říct, jestli maj nějakej smysl, to bych tam pak radši hodil UV zářivku, ale s tim zatim experimentovat nebudu. Teď až budu mít trochu času, tak spíš rozjedu LED matkárnu.
Kolik do těch ledek chceš vrazit a na jak velkou skříňku to chceš?
Takže další update:
teplotu se mi podařilo větránim vyladit na 27°C u kytiček (10cm od ledek) a na 25°C na podlaze. Když přivřu větrání, tak se mi podařilo udělat 30°C u kytky, ale bylo tam moc vlhko (pořád sem se nedokopal koupit teploměr s 2 čidlama a vlhkoměrem). Jinak kytky si oproti včerejšku dcela polepšily, tak sem zvědavej, jak budou vypadat zejtra.
Vyzerá to super,som tiež zvedavý.
Inak z tej poslednej fotky mi to pripadá veľmi mokré.Pozor,aby Ti to nezačalo hniť.Radšej ich zalievaj,ako by mali byť v "močarisku"
No taky sem si to řikal, že bych měl omezit zalívání. Ikdyž právě dneska sem to zalil a v misce už nic nebylo. Ten substrát je ale na množení (má málo živin a prej se kytky snažej udělat co nejvíc kořínků a je hodně vzdušnej) ale teď to nechám trochu vyschnout a teprv potom to zaleju.
sory že až teras ale nemam doma net
vdaka za radu ...
teraz mam 50 led- 40 modrych a 10 red- su drahe
zatial len pokus skrinka ma v30 š15 h15
ked vida ta zvetšim
ti uve tam dam určite je to potom kvalitnejšie
a netreba ich tam vela
opat k+ zo slovenska
nOsi: Sem rád, že je o pokusy pod ledkama zájem. Fotky budou večer.
morpheus69: no ten tvůj poměr diod je docela zajímavej, podle mě by z toho byla dobrá matkárna, ale na květ tam máš moc modrýho spektra. Taky uvažuju udělat takhle velkou matkárnu o příkonu přibližně 5W, kde bude větší podíl modrejch ledek.
Tak další auktualizace. Kytky se vytáhly na 6cm (docela dost, ale je to úplnej noname). Už by to snad mohlo začít listovatět... Sem zvědavej, jak to poroste dál, protože timhle tempem to bude nit, která přeroste nad světla.
Díky za připomínky. Kytky jsou asi 2 cm od panelu. Stejně až se to rozvětví, tak určim pohlaví a udělám z nich řízky, který pak nechám vyrůst a vykvést. Měsíc svícení mě vyjde asi na 30 Kč, takže když budu mít za měsíc řízky, který dám na růst, tak je to v pohodě. Pak budu muset ještě zbastlit matkárnu, ať mám řízky pro příště.
Na fotce je kytka týden po naklíčení semínek. až se začínaj objevovat lístky druhýho patra. Teď je vytáhlá asi 10cm, při přesazování stonek přihrnu hlínou (alespoň tak 5cm) takže by měla pak vypadat normálnějc. Holt to chce vychytat metodu pěstování pod ledkama...
Nějak nefunguje přidávání fotek, takže fotky budou, až to bude fachat.
Takže další zprávy z LED skříňy. Kytkám se teď daří velmi dobře. Dal sem je 3cm od světla a už se přestaly táhnout za světlem a energii vrazily do listů 2. patra. Měl sem to šoupnout 3cm od ledek hned na začátku, ale chybama se člověk učí...
Cau hogi poradim ti skus urobit jeden panel len modre led na kličenie
a rast možno zopar red mne to celkom funguje potom to davam pod usporky red ešte nema ale budu na novyrok
zatial nemam fotak ked zozenem ta dam i foto
zatial k+